Υποχωρεί πλέον σταδιακά η κακοκαιρία Eva σήμερα το πρωί, με τοπικές βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται ακόμη κυρίως στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό κινείται νοτιοανατολικά προς την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής τις πρωινές ώρες της Δευτέρας καταγράφηκαν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στις Σποράδες.
Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως τις 06:30 σημειώθηκε στον μετεωρολογικό σταθμό της Μήλου και ήταν 26 χιλιοστά, ενώ ακολούθησαν Έλος Χανίων (19), Λίνδος Ρόδου (15), Σκιάθος (15) και Γλώσσα Σκοπέλου (14 χιλιοστά).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας