Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικό: Επιτέθηκαν με μαχαίρι στον Έρικ ΜακΚόλουμ (pic)

Σοκαριστικό: Επιτέθηκαν με μαχαίρι στον Έρικ ΜακΚόλουμ (pic)

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Έρικ ΜακΚόλουμ αναφέροντας πως κάποιος πήγε να τους επιτεθεί κρατώντας μαχαίρι μπροστά στην οικογένειά του.

Τρομακτικές στιγμές έζησε ο Έρικ ΜακΚόλουμ στην Σμύρνη, όταν άγνωστος του επιτέθηκε με μαχαίρι στο πάρκινγκ ενός mall, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έμπειρος παίκτης της Καρσίγιακα, στο αυτοκίνητο βρισκόταν μαζί η εγκυμονούσα σύζυγός του αλλά και το 2 ετών παιδί του. Ευτυχώς όμως όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Ο 34χρονος γκαρντ τόνισε πως όλα ξεκίνησαν για θέση πάρκινγκ, με τον άγνωστο άνδρα να τον πλησιάζει και στη συνέχεια να βγάζει μαχαίρι για να τον απειλήσει.

«Φίλοι μου, στη Σμύρνη. Αναφέρετε τον ιδιοκτήτη του λευκού αυτού αυτοκινήτου στην Αστυνομία. Συμπεριφέρθηκε σαν ηλίθιος για μία θέση πάρκιγνκ και με πλησίασε επιθετικά, μέχρι να βγω έξω και να δει πως είμαι πιο μεγαλόσωμος και νεότερος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλε μαχαίρι και τον ακινητοποίησαν όσοι ήταν γύρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν λογικό, ο ΜακΚόλουμ δέχθηκε «βροχή» από μηνύματα, με τον ίδιο να αναφέρει πως φοβήθηκε τόσο για τη ζωή και την οικογένειά του που θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στο σημείο να τον σκοτώσει! Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και δεν χτύπησε κανείς.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024