Στα νότια και δυτικά προάστια της Αττικής σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες βροχοπτώσεις λόγω της κακοκαιρίας Eva.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, σε ορισμένες περιοχές της Αττικής έπεσαν σημαντικές ποσότητες νερού.
Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, από τους 85 σταθμούς της Αττικής «πρωταθλητές» αναδείχθήκαν η Ελευσίνα με 60mm, το Χαϊδάρι με 55mmμ, ο Κορυδαλλός με 52mm, ο Πειραιάς με 46mm και η Καλλιθέα με 30mm.
Επισημαίνεται ότι 1 χιλιοστό βροχής αντιστοιχεί σε όγκο νερού ίσο με 1 λίτρο ανά τετραγωνικό μέτρο ή 1 τόνο ανά στρέμμα.
Υποχωρεί η «Eva» στην Αττική
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, για το υπόλοιπο της Κυριακής έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα το βράδυ να περιορίζονται στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας