Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αταλάντα – Νάπολι 1-2: Δεν σταματούν πουθενά οι «παρτενοπέι» (vid)

Αταλάντα – Νάπολι 1-2: Δεν σταματούν πουθενά οι «παρτενοπέι» (vid)

Η Νάπολι, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, πέρασε και από την έδρα της Αταλάντα με 2-1 και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στους οκτώ βαθμούς.

Τρένο που δεν κάνει πουθενά στάση, είναι η φετινή Νάπολι. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά τα διπλά σε Μίλαν, Λάτσιο και Ρόμα, έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης και από την έδρα της Αταλάντα, κάνοντας μάλιστα και την ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο, μιας και βρέθηκε να χάνει από το 19′. Στο +8 πλέον οι «παρτενοπέι» και στο +9 από τη Μίλαν, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο 19ο λεπτό, ο Βίκτορ Οσίμεν, έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του, παράβαση η οποία πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, με το VAR όμως να παρεμβαίνει και να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Αντεμόλα Λούκμαν εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η χαρά ωστόσο των παικτών του Γκασπερίνι δεν κράτησε για πολύ καθώς, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Οσίμεν με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Διαβάστε επίσης: ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2: Μεγάλο «διπλό» οι Νικαιώτες με σούπερ Μάντζη: Έβαλαν φωτιά στην ουρά και στο «Γεντί Κουλέ»

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφεραν εντελώς «τούμπα» το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 35΄ ο Νιγηριανού επιθετικός έκανε ωραία ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Έλιφ Έλμας για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά και, με την Αταλάντα να απειλεί στο 56′ αλλά ο Άλεξ Μερέτ με το ένα χέρι, σε σουτ του Γιόακιμ Μάλε και το δοκάρι σε προσπάθεια του Ματίας Ολιβέρα απέτρεψαν το 2-2.

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Σκαλβίνι, Χάτεμπερ (86′ Σοπί), Κουπμάινερς (81′ Ντε Ρουν), Εντερσον, Μέλε, Πάσαλιτς (71′ Μαλινόφσκι), Χέιλουντ (70′ Ζαπάτα), Λούκμαν (81′ Μπογκά).

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ζουάν Ζέσους, Ολιβέρα, Ανγκισά (93′ Γκαετάνο), Λομπόκτα, Ζιελίνσκι (64′ Πολιτάνο), Λοσάνο (64′ Ντομπελέ), Ελμάς (93′ Τζερμπίν), Οσιμέν (75′ Σιμεόνε).

 

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024