
Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Σκυλλάκο
Στον επικήδειο λόγο της η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, μίλησε εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης για το θάρρος, την ευθυκρισία, την γενναιότητα του Αντώνη αλλά και τη λαμπρή του διαδρομή στη δημοσιογραφία.
Μέσα σε κλίμα οδύνης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης η οικογένεια, φίλοι και δεκάδες συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Αντώνη Σκυλλάκο, στην τελευταία του κατοικία στο Δημοτικό κοιμητήριο Μελισσίων το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ιδιαίτερα αγαπητός στον δημοσιογραφικό κόσμο ο Αντώνης διέπρεψε ως ρεπόρτερ αλλά και διευθυντικό στέλεχος και η αιφνίδια απώλεια του, χθες, προκάλεσε σοκ.
Στον επικήδειο λόγο της η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, μίλησε εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης για το θάρρος την ευθυκρισία, την γενναιότητα του Αντώνη αλλά και τη λαμπρή του διαδρομή στη δημοσιογραφία.
Η απώλεια του Αντώνη Σκυλλάκου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο, θα μας λείψει η αγωνιστικότητα του η φιλία του, ο λόγος του και οι πρωτοπόρες ιδέες του, τόνισε .
Τα συλλυπητήρια στην σύζυγο του Ευαγγελία και την κόρη του Χριστιάνα, εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ, μετέφερε η κα Αντωνιάδου.
Στεφάνια μεταξύ άλλων έστειλαν η ΕΣΗΕΑ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και η οικογένεια Αντώνη Σαμαρά.
Στην κηδεία παρέστησαν μεταξύ άλλων οι: Χρήστος Παπουτσής, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, Συλβάνα Ράπτη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης και ο πρώην πρόεδρος του Πρακτορείου Μιχάλης Ψύλλος, καθώς και μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανησυχία στη Γερμανία για τις εξελίξεις με την αντιπολίτευση στην Τουρκία
- Αυστρία: Κάθειρξη 15 ετών στον 21χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ
- Ο Τραμπ θέλει χαρτονόμισμα των 250 δολαρίων με το πρόσωπό του
- Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Θα βοηθήσει ο καιρός για το πρώτο μπάνιο;
- Πλούσιοι και φτωχοί ταξιδιώτες στις ΗΠΑ – Πώς οι ακριβές πτήσεις αλλάζουν το τοπίο
- Αρνάλντι – Τσιτσιπάς 3-1: Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Στέφανο

