Δημήτρης Ήμελλος: «Μέχρι τα σαράντα μου σκεφτόμουν να αλλάξω δουλειά»
O δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη σχέση του με το θέατρο, για τον γιο του και κάνει αποκαλύψεις
Η εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο και συνάντησε τον Δημήτρη Ήμελλο. Ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση, τον έρωτα αλλά και την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος έφυγε πέρυσι από τη ζωή.
«Με τον θάνατο του πατέρα μου ένιωσα μία απότομη ορφάνια» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Δεν μπορείς να σταματήσεις τις απώλειες και τους ανθρώπους που φεύγουν. Αλλά αυτή είναι η ζωή και η ομορφιά της».
Ακόμα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις στιγμές από την καθημερινότητά του που του στέρησε η ενασχόλησή του με την υποκριτική. «Το θέατρο μου στέρησε από την καθημερινή ζωή κάποιες φορές φίλους και οικογένεια. Κάνουμε μια δύσκολη δουλειά, όποτε έχει αργία ο άνθρωπος, εμείς εργαζόμαστε» δήλωσε.
Ακόμη σημείωσε ότι ο γιος του όταν ήταν μικρός είχε παράπονα εξαιτίας των δύσκολων ωραρίων του ίδιου στο θέατρο. Παρόλα αυτά σημείωσε ότι ο γιος του, Φοίβος Ήμελλος, ο οποίος ασχολείται σήμερα με τη σκηνοθεσία, κόλλησε το μικρόβιο της τέχνης από εκείνον, καθώς τον έπαιρνε από παιδί μαζί του στο θέατρο. «Ήμουν πολύ θετικός με την απόφαση του γιου μου να γίνει σκηνοθέτης» δήλωσε. «Ετσι και αλλιώς το τι κάνουμε δεν εξαρτάται από τη γνώμη των γονιών μας».
Επίσης αποκάλυψε ότι μέχρι τα 40 του σκεφτόταν να αλλάξει επάγγελμα.
Τέλος αποκαλυπτικός ήταν και για τη σχέση του με τον έρωτα. «Στην ηλικία που βρίσκομαι έχω βιώσει το κομμάτι του έρωτα έντονα» δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι πλέον δεν έχει τέτοια απωθημένα. Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και με το θέμα του #metoo. «Αν θέλουμε να πετύχει το #metoo πρέπει να μεγαλώνουμε αλλιώς τα παιδιά μας. Οι εγκληματίες πρέπει να τιμωρούνται, αλλά αυτό δεν αρκεί» σημείωσε με νόημα.
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
- Άννα Κορακάκη: Έγινε 30 χρόνων και ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της – Το μήνυμα της
- Αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων – Δείτε αναλυτικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442