«Κανείς δεν διανοήθηκε να αμφισβητήσει το αδιάβλητο των εκλογικών διαδικασιών», είπε ο κ. Οικονόμου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται και πάλι σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μας μονοπάτια. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, βασισμένος μόνο σε ψέματα και ανυπόστατες φήμες, φτάνει στην απόλυτη πολιτική εξαθλίωση», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, για την υπόθεση των υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  κάλεσε τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να κρύβεται για τις παρακολουθήσεις», ενώ κατέθεσε 4 προτάσεις  «για την αδιάβλητη διεξαγωγή των επόμενων εκλογών».

Οικονόμου: Κανείς δεν διανοήθηκε να αμφισβητήσει το αδιάβλητο των εκλογικών διαδικασιών

«Η ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας μας και το αδιάβλητο των εκλογικών διαδικασιών είναι ένα κεκτημένο της Μεταπολίτευσης, το οποίο οφείλουμε όλοι, πολιτικοί και πολίτες, να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού. Κανείς, από το 1974 μέχρι σήμερα, δεν διανοήθηκε να το αμφισβητήσει», τόνισε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

« Ο κ. Τσίπρας μιμείται τους ακραίους πολιτικούς στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, οι οποίοι δεν σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία και δεν διστάζουν να πληγώσουν βαριά τους θεσμούς των χωρών τους. Αναζητά απεγνωσμένα δικαιολογίες για την επερχόμενη ήττα του, φτάνοντας στο σημείο να θυσιάσει την ομαλότητα και τη νομιμότητα για να στήσει γραμμή προσωπικής του άμυνας.

Όμως η πολιτική του αδυναμία οφείλεται στην πολιτική του ανεπάρκεια, στην ένδεια προτάσεων για τα υπαρκτά και τα μεγάλα που απασχολούν την πατρίδα και στον «τραμπισμό αλά γκρέκα» με τον οποίο πολιτεύεται».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr