Ξεκινά από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου να λειτουργεί μια νέα δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας στο Δήμο Πεντέλης, το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής.

Το νέο κέντρο προληπτικής Ιατρικής απευθύνεται στο σύνολο των κατοίκων του Δήμου Πεντέλης και παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Εκεί οι δημότες μπορούν να απευθυνθούν στους εξειδικευμένους ιατρούς για δωρεάν κλινική εξέταση στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου με στόχο την αποτροπή σοβαρών νοσημάτων.

Στόχος του Δήμου Πεντέλης με τη δημιουργία του Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής είναι η κλινική εξέταση, η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων όλων των πολιτών ανεξαρτήτου ασφαλιστικής ικανότητας, με έμφαση στα συνηθέστερα νοσήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, καθώς επίσης και η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για τα νοσήματα αυτά.

Το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής του Δήμου Πεντέλης θα εξυπηρετεί δωρεάν όλους τους πολίτες του Δήμου Πεντέλης που έχουν ανάγκη, παρέχοντας κλινική εξέταση, προληπτικές εξετάσεις και προσυμπτωματικό έλεγχο στον οποίο πρέπει να προβούν ανάλογα με το προφίλ υγείας τους, την ηλικία τους και το ιατρικό ιστορικό τους πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr