Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετράλωνα: Τι δηλώνουν τα δύο αδέρφια που καταγγέλλουν βιασμό από τον πατέρα τους - Εξώδικο από τη μητέρα

Πετράλωνα: Τι δηλώνουν τα δύο αδέρφια που καταγγέλλουν βιασμό από τον πατέρα τους – Εξώδικο από τη μητέρα

Αντιφάσεις και ερωτηματικά στην υπόθεση των Πετραλώνων - Τι υποστηρίζουν τα δύο αδέλφια - Αθώος δηλώνει ο πατέρας και «δείχνει» ως υπαίτιο τον συγγραφέα - Εξώδικο από τη μητέρα

Για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στα Πετράλωνα, η 22χρονη, που κατήγγειλε μαζί με τον 17χρονο αδελφό της τον πατέρα τους για βιασμό, μιλά στο Live News του MEGA.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε», δηλώνει η κοπέλα, αναμένοντας πλέον τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, σε μία υπόθεση με πολλές αντιφάσεις και ερωτηματικά.

Διαβάστε επίσης: Τα 15 ερωτήματα για την «φρίκη (;) των Πετραλώνων» – Ανατροπή με άγνωστα στοιχεία που βγαίνουν στο φως

«Τώρα η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Έχουμε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι μας κι εμείς. Ελπίζω τώρα, με αυτή την κίνηση που έγινε, να προχωρήσουν λίγο πιο γρήγορα τα πράγματα», λέει η 22χρονη.

«Είμαι αθώος – Εξωτερικός παράγοντας επηρέασε τα παιδιά»

Από τη δική του πλευρά, ο πατέρας των παιδιών, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Live News, δηλώνει αθώος και επιμένει ότι τίποτα από όσα του προσάπτουν δεν ισχύει.

«Είμαι αθώος, δεν έχει συμβεί τίποτα από αυτά για τα οποία κατηγορούμαι. Έχουν παρασυρθεί τα παιδιά μου από εξωτερικό παράγοντα και αυτό θα το καταδείξει και η δικαιοσύνη», αναφέρει.

Ο άνθρωπος που κατονομάζει ως ενορχηστρωτή της συκοφάντησής του είναι ο συγγραφέας, που φέρεται να βοήθησε τον 17χρονο και να συνέβαλε στην πρώτη καταγγελία κατά του πατέρα.

«Προφανώς και δεν φταίνε μόνο οι αρχές. Φταίνε και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλούν και πρώτη από όλους η μητέρα», είχε πει ο 37χρονος συγγραφέας στο Live News, την Πέμπτη.

«Τον αισθάνονται σαν συγγενή τους»

«Αισθάνονται αυτό τον άνθρωπο (σ.σ. λογοτέχνη) σαν συγγενή τους. Δεν έχουν κάποιον άλλο στενό συγγενή που να τα στηρίζει», αναφέρει η δικηγόρος της 22χρονης.

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που, όπως υποστηρίζει ο 17χρονος, τον βοήθησε και του εξήγησε πως τίποτα από όσα ζούσε δεν ήταν φυσιολογικά.

«Με επιμελήθηκε ηθικά, δίνοντάς μου να καταλάβω ότι υπάρχει το σωστό και το λάθος, το καλό και το κακό. Οι κινήσεις του σώματός μου, ήταν όλες κινήσεις που μιμούνταν σεξουαλικές στάσεις και ενέργειες, αφού έτσι είχα γαλουχηθεί», αναφέρει το 17χρονο αγόρι.

Και προσθέτει: «Ο άνθρωπος αυτός μου έδινε να καταλάβω ότι αυτά δεν είναι ωραία πράγματα, δεν είναι φυσιολογικά πράγματα για ένα παιδί και προσπαθούσε πολύ για να με κάνει να του εμπιστευτώ τι ακριβώς βιώνω και γιατί λειτουργώ όπως λειτουργώ. Το ίδιο ενδιαφέρον έδειξε και για τις αδελφές μου».

Ψυχολόγος που διόρισε η ανακρίτρια δεν κατέληξε σε κακοποίηση

Ωστόσο, ψυχολόγος διορισμένη από την ανακρίτρια δεν είχε εντοπίσει περίεργες συμπεριφορές στα παιδιά, που να την υποψιάσουν για πιθανή σεξουαλική κακοποίηση.

Διορίστηκε από την ανακρίτρια και εξέτασε όλη την οικογένεια. Από την επαφή τής ψυχολόγου με τα παιδιά, δεν προέκυψαν στοιχεία που να καταδεικνύουν ότι τα ανήλικα είχαν υιοθετήσει περίεργες συμπεριφορές, διαφορετικές από αυτές που έχουν συνομήλικά τους παιδιά.

Να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό της οικογένειας υπήρχαν έντονες διενέξεις και διαφορές. Ήταν μία οικογένεια που είχε προβλήματα.

«Να ζητήσουμε συγγνώμη στην επιστήμονα που μίλησε το παιδί θαρραλέα… γιατί λέει ότι δεν είχε την συμπτωματολογία που ήθελε να δει σε ένα κακοποιημένο παιδί», ανέφερε δηκτικά ο νομικός σύμβουλος των παιδιών, Σπύρος Χαριτάτος.

Όπως αποκάλυψε πάντως χθες ο συγγραφέας, μέσω του Live News, μετά από παράκληση της μητέρας των παιδιών, ο πραγματογνώμονας που είχε κληθεί να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα δύο αδέρφια, πήγε στο δικό του σπίτι και όχι στης οικογένειας.

Εξώδικο έστειλε η μητέρα

Εν τω μεταξύ, η μητέρα των παιδιών, την οποία επίσης έχουν καταγγείλει, υποστηρίζοντας ότι «ήταν παρούσα στους βιασμούς των παιδιών και δεν έκανε τίποτα», απέστειλε εξώδικη επιστολή, ζητώντας να σταματήσουν οι αναφορές στο πρόσωπο της ίδιας, αλλά και των δύο ανήλικων παιδιών της, του 17χρονου και της μικρότερης κόρης της οικογένειας.

Η επιστολή της μητέρας αναφέρει:

«Δημιουργείται αβάσιμα στην κοινή γνώμη η εντύπωση ότι η εντολίδα μας έχει διαπράξει ειδεχθή αδικήματα σε επίπεδο κακουργήματος, και μάλιστα κατά της γενετήσιας ελευθερίας των παιδιών της.

»Επειδή η παράθεση ανακριβών στοιχείων σχετικά με την υπόθεση, προσβάλλουν την προσωπικότητά της και διαταράσσουν την ψυχική ηρεμία της ανήλικης κόρης της, σας καλούμε να παύσει η αναφορά στο πρόσωπο της ίδιας, του 17χρονου ανήλικου γιου της και της μικρότερης κόρης της και να διακοπεί η ανεξέλεγκτη εισροή και εκροή αναληθών και μη διασταυρωμένων πληροφοριών».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024