Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε άμεσα (και οικονομικά) αυτοκίνητο για την επιχείρησή σας;

Υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε άμεσα (και οικονομικά) αυτοκίνητο για την επιχείρησή σας;

Πώς θα αφήσετε στο παρελθόν τους μεγάλους χρόνους αναμονής, αποκτώντας ακριβώς το όχημα που χρειάζεστε, με τους δικούς σας όρους

Δεν είστε μόνος. Το τελευταίο διάστημα, αμέτρητοι επιχειρηματίες (ή ιδιώτες) βρίσκουν τον εαυτό τους σε μακρές λίστες αναμονής, καθώς προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα επαγγελματικά ή επιβατικά οχήματα που χρειάζονται για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής τους. Ευτυχώς, όμως, λύση υπάρχει – και ακούει στο όνομα Spotawheel.

.

Ποια είναι η Spotawheel

Έχοντας ιδρυθεί το 2016, η ταχύτατα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, έχει ήδη καταφέρει να ενταχθεί στη λίστα των Financial Times με τις 1000 σημαντικότερες εταιρείες στην Ευρώπη. Μια διάκριση που δεν ήρθε τυχαία, αφού πέρα από τον ενδελεχέστερο τεχνικό έλεγχο 200+ σημείων που διενεργεί σε κάθε όχημα που διαθέτει, αλλά και την πληθώρα υπηρεσιών που εξασφαλίζει στους πελάτες της, η Spotawheel παρέχει και τη δυνατότητα leasing σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες, αλλά και μια σειρά από ειδικά προνόμια για τους δεύτερους.

Ήδη, οι περισσότεροι από 300 υπάλληλοί της έχουν βοηθήσει χιλιάδες οδηγούς και επιχειρηματίες να βρουν το όχημα που θα καλύψει τις ανάγκες τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Πολωνία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία, ενώ σύντομα η εταιρεία αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

.

Το leasing όπως πρέπει να είναι

Το leasing είναι μια εξαιρετικά δελεαστική λύση για πολλούς επιχειρηματίες (ή ιδιώτες) – και το Spotawheel Go, η νέα υπηρεσία leasing της Spotawheel, το κάνει ακόμη δελεαστικότερο, με τις αναπάντεχα χαμηλές τιμές, τα 0€ προκαταβολή και την άμεση παράδοση που παρέχει, σε συνδυασμό με ειδικά προνόμια για τις επιχειρήσεις.

Φυσικά, κάθε επιχειρηματίας που έχει επιχειρήσει να ανανεώσει τον στόλο του το τελευταίο διάστημα αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική είναι η σιγουριά ότι θα έχει άμεσα στα χέρια του το όχημα που χρειάζεται, αντί να περάσει παραπάνω από μισό χρόνο στην αναμονή για να παραλάβει το αυτοκίνητο που παρήγγειλε. Εξίσου εντυπωσιακή, όμως, είναι και η διαφορά στην τιμή του μισθώματος που επιτυγχάνει μέσω της Spotawheel.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, τη στιγμή που ένα τυπικό ευέλικτο μίσθωμα χωρίς προκαταβολή για καινούργιο Renault Clio κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στην αγορά περίπου στα 450€ το μήνα, σε περίπτωση που επιλέξετε ένα ενδελεχώς ελεγμένο και πλήρως αξιόπιστο Renault Clio του 2019 από τη Spotawheel, εξασφαλίζετε μίσθωμα της τάξης των 295€. Δηλαδή, έχετε κέρδος της τάξης των 155€ το μήνα, για να οδηγείτε το ίδιο όχημα σε εξίσου άριστη μηχανολογική κατάσταση. Και με το μίσθωμα που αντιστοιχεί σε ένα καινούργιο Renault Clio, στο Spotawheel Go μπορείτε να ανανεώσετε τον στόλο της επιχείρησής σας με μια Mercedes GLA 200 AMG του 2017 – δηλαδή, με ένα σύγχρονο sport SUV.

Φυσικά, στη μηνιαία δόση περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα συντήρησης, οδική βοήθεια 24/7, αλλά και αντικατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση ανάγκης. Και αν νιώσετε ότι θέλετε να… επισημοποιήσετε τη σχέση σας με το νέο εταιρικό σας όχημα, μπορείτε να το αγοράσετε ανά πάσα στιγμή.

Αυτοκίνητο όπως (και για όσο) το θέλετε

Γνωρίζετε καλά ότι η ευελιξία είναι το μεγαλύτερο προτέρημα για μια σύγχρονη επιχείρηση (ή ιδιώτη). Η Spotawheel συμφωνεί μαζί σας και σας προσφέρει το Spotawheel Flex, μακράν το πιο ευέλικτο πρόγραμμα leasing της αγοράς, που σας επιτρέπει να μισθώσετε τα οχήματα κυριολεκτικά για όσο καιρό τα χρειάζεστε – ακόμη και αν αυτό είναι ένας μήνας – με την πλήρη βεβαιότητα ότι στο τέλος της χρήσης θα πάρετε πίσω την εγγύησή σας, χωρίς να χρειάζεται να «πιάσετε» τους 36 μήνες μίσθωσης ή να αγοράσετε το όχημα, όπως συμβαίνει στην αγορά. Μοναδικός όρος, να κρατήσετε το αυτοκίνητο για περισσότερους από τρεις μόλις μήνες.

Είτε ο μήνας είναι ένας, είτε 48, πάντως, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του συμβολαίου σας, με δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή και δικαίωμα αλλαγής του αυτοκινήτου με κάτι άλλο, σε περίπτωση που η αρχική σας επιλογή δεν καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Από την άλλη, σε περίπτωση που είστε πιο… σταθερός στις επιλογές σας, ίσως η λύση Spotawheel Fixed να σας ταιριάζει περισσότερο. Με διάρκεια 36 ή 48 μηνών και σταθερότητα συμβολαίου στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, θα είστε πάντα καλυμμένος, όποιες και αν είναι οι ξεχωριστές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η πιο συμφέρουσα αγορά… της αγοράς

Με εξίσου προνομιακούς όρους μπορείτε να πραγματοποιήσετε και την αγορά του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει μέσω της Spotawheel. Όλα τα οχήματα περνούν από δωρεάν τεχνικό έλεγχο 200+ σημείων, για να επιβεβαιωθεί πως βρίσκονται σε άψογη κατάσταση, με πραγματικά χιλιόμετρα, και διαθέτουν πλήρες βιβλίο service, ενώ συνοδεύονται από εγγύηση έως και 5 ετών – η οποία καταβάλλεται κανονικά στον πελάτη χωρίς να αναγκαστεί να τη διεκδικήσει δικαστικά, υφιστάμενος την ταλαιπωρία και τα έξοδα που αυτό συνεπάγεται.

Επιπλέον, η Spotawheel δίνει τη δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου εντός 7 ημερών για οποιονδήποτε λόγο, προσφέροντας επιστροφή χρημάτων, και παραδίδει τα οχήματά της σε ολόκληρη την Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, εταιρικών και μη.

Σαν καινούργια

Το σημαντικότερο όφελος, ωστόσο, που εξασφαλίζετε επιλέγοντας την Spotawheel είναι η πλήρης βεβαιότητα για την κατάσταση του οχήματος που αποκτάτε. Τα περισσότερα από 1000 ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ή στο car show center της στην Παλλήνη είναι ατρακάριστα, με πραγματικά χιλιόμετρα και πλήρως ελεγμένα για μηχανικά προβλήματα. Τα οχήματα που είναι αναρτημένα στην πλατφόρμα συνοδεύονται από πλήρη τεχνική αναφορά, φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, βίντεο 360 μοιρών και αναλυτικές πληροφορίες, για να μην αμφιβάλλετε για τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις 1 στα 20 αυτοκίνητα που ελέγχονται από τη Spotawheel καταφέρνουν να περάσουν τα αυστηρά τεστ της, που περιλαμβάνουν ελέγχους ιστορικού, πραγματικών χιλιομέτρων και μηχανικής κατάστασης, ενώ η διαφάνεια και η φερεγγυότητα της εταιρείας είναι ευδιάκριτη με μια ματιά στη γραπτή αναφορά ελέγχου των αυτοκινήτων. Εκεί, εκτός από τα χαρακτηριστικά τους και τις (συχνά εντυπωσιακές) λειτουργίες τους, μπορείτε να ενημερωθείτε ακόμη και για την παραμικρή γρατσουνιά, ώστε να είστε απόλυτα σίγουρος ότι κάνατε την πιο value for money επιλογή. Έτσι μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια ότι το αυτοκίνητο δεν «κρύβει» και άλλα κόστη, όπως συμβαίνει συχνά με τις οικονομικότερες επιλογές μεταχειρισμένων που συναντάτε στην αγορά, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν την… εμφάνισή τους μέσα σε λίγους μήνες, με τη μορφή πανάκριβων βλαβών.

Βρείτε αξιόπιστα αυτοκίνητα για την επιχείρησή σας στο www.spotawheel.gr ή στο www.spotawheel.gr/b2b.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024