Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «BHMAGAZINO» σε ένα Ειδικό Τεύχος για τον Άνδρα

Το «BHMAGAZINO» σε ένα Ειδικό Τεύχος για τον Άνδρα

Με το Βήμα της Κυριακής: Eνα Special Issue με όλα αυτά που ενδιαφέρουν, γοητεύουν, συγκινούν, «ταξιδεύουν» τον σύγχρονο άνδρα.

Το “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής είναι ένα πολυσέλιδο, άκρως εντυπωσιακό, πολυτελές τεύχος αφιερωμένο αποκλειστικά στον Ανδρα. Eνα Special Issue με όλα αυτά που ενδιαφέρουν, γοητεύουν, συγκινούν, «ταξιδεύουν» τον σύγχρονο άνδρα. Το ένθετο περιοδικό της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί μία διεθνούς επιπέδου φωτογράφιση μόδας. Οι ωραιότεροι νεαροί άνδρες, επαγγελματίες μοντέλα με διεθνείς αναφορές ποζάρουν αποκλειστικά στον φακό με τα κορυφαία χειμερινά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ διάσημων οίκων. Συνεντεύξεις με άνδρες ξεχωριστούς οι οποίοι μας ξεναγούν στους μαγικούς κόσμους της πολιτικής, της τέχνης, της μουσικής του θεάτρου, του κινηματογράφου, των βιβλίων, του αθλητισμού, του αυτοκινήτου, της γαστρονομίας και διασκέδασης. Ενα τεύχος πραγματικά υπέροχο που απευθύνεται στους άνδρες, γοητεύει όμως και τις γυναίκες.

Ξεφυλλίστε λοιπόν το “BHMAGAZINO” – Special Issue – Ανδρας, αυτής της Κυριακής. Σίγουρα κανένα περιοδικό δεν είναι σαν αυτό…

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024