Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους το 1965

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους το 1965

Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου το 1965, με τον κόσμο να έχει προκαλέσει κοσμοπλημμύρα για να βρεθεί δίπλα τους.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έζησε ένα μεγάλο και παράφορο έρωτα με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, οι οποίοι γνωρίστηκαν στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Και μάλιστα, η πρώτη γνωριμία τους ήταν εκρηκτική.

Ο έρωτας τους γεμάτος πάθος, ένταση, τσακωμούς κατέληξε σε ένα λαμπερό γάμο στις 18 Ιανουαρίου του 1965 και έτσι έγινε το εθνικό ζευγάρι της Ελλάδας, για πολλά χρόνια.

Μια μέρα πριν το γάμο, το ζευγάρι είχε θέατρο οπότε η άφιξή τους στους Δελφούς ήταν επεισοδιακή. Ξεκίνησαν νύχτα από τη Αθήμα με ξεχωριστά αυτοκίνητα και μάλιστα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έπαθε λάστιχο με αποτέλεσμα να φτάσουν στο ξενοδοχείο «Βουζάς», όπου είχε κρατηθεί για τους νεόνυμφους, στις 5 τα ξημερώματα.

Διαβάστε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία από το μαιευτήριο που γέννησε τον γιο της

Η σκεπτική νύφη και το Givenchy νυφικό

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη λέγεται ότι ήταν σκεπτική σε όλο το δρόμο. Ωστόσο έλαμπε όταν έφθασε νύφη στην εκκλησία μέσα στο Givenchy νυφικό της που είχε ραφτεί στο ραφείο «Νίτσα» ακολουθώντας τις σαφείς οδηγίες του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας.

Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στο λόμπι του ξενοδοχείου Βουζάς και το ζευγάρι όπως θα δείτε στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το okmag από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου φαίνεται τρελά ερωτευμένο παρά το γεγονός ότι μετά το γάμο έγινε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους, όπως είχε εξομολογηθεί αργότερα η Αλίκη σε συνέντευξή της.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024