«Fishy»: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συναντά τον Μιχάλη Ζαμπίδη στην πανέμορφη Πάργα
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 13.40 στο MEGA - Μην το χάσετε!
Το «Fishy» μάς ταξιδεύει στην πανέμορφη Πάργα και συναντά τον Μιχάλη Ζαμπίδη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στις 13.40 στο MEGA.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπαίνει στο σκάφος «Εύα» με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και η περιπέτεια ξεκινά. Με φόντο το μοναδικό τοπίο της Πάργας, ένα είναι το μεγάλο ερώτημα: θα καταφέρει ο Μάικ να πιάσει ψάρι; Και αν ναι, θα πιάσει μόνο ένα και καλό, ή μήπως η ψαριά θα είναι πλούσια και χορταστική; Ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης θα του δώσει τα φώτα του.
Η μέρα τους συνεχίζεται με μία χαλαρή βόλτα στη στεριά και επίσκεψη σε ελαιοτριβείο, όπου ενημερώνονται για τη συναρπαστική διαδικασία από τον φιλόξενο κύριο Ηλία.
Ακολουθεί η ιεροτελεστία της μαγειρικής. Το λαχταριστό φαγητό που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας σερβίρεται σε έναν όμορφο κήπο. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανοίγει μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και το ταξίδι ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο.
Και αυτή την Κυριακή, σαλπάρουμε με ούριο άνεμο και το «Fishy» κρατά την πυξίδα!
«FISHY»
ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:40
#Fishy
- Σέρρες: «Δεν τον είδε κανείς» – Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Στο Σεν Τροπέ και δίπλα στη θάλασσα το τελευταίο αντίο στη Μπριζίτ Μπαρντό
- Η ενημέρωση ως φαστ φουντ – Το TikTok έγινε το κορυφαίο social για ειδήσεις μεταξύ νέων
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
- Πενήντα χρόνια χωρίς τη Χάνα Άρεντ: Οι «Απαρχές του ολοκληρωτισμού» παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ




