Το νέο επεισόδιο της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε και σε λίγα λεπτά έγινε πρώτο trend στο twitter. Η αφήγηση με την βελούδινη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου αλλά και η καλογυρισμένη ερωτική σκηνή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την Κλέλια Ανδριολάτου συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτό.
Οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών δεν έμειναν ούτε σήμερα ασχολίαστες, ενώ με αγωνία περιμένει ο γυναικείος κυρίως πληθυσμός το επεισόδιο που αφηγητής θα είναι ο γιατρός, με αρκετές να αναρωτιούνται γιατί «δεν πέφτουν ποτέ σε τέτοιους γιατρούς;»
«Παράνομο να γελάνε, ανώμαλο να χαίρονται! Τι μιζέρια, τι ρουτίνα;» Τα είπε όλα! #Maestro
Δεν χωράνε κακίες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο άνθρωπος ξέρει να κάνει σειρές, οι οποίες ξεφευγουν από τα ελληνικά δεδομένα, ενώ μέσα βάζει την τρέλα του, την εσωστρέφειά του, τις σκέψεις του, την «μαυρίλα» του, αλλά και πάθος. Ειδικά το τελευταίο, το έχει μπολικο. #Maestro
Πάντως του το δίνω του Παπακαλιατη γιατί οντως όλες οι ερωτικές σκηνές του σε ολες του τις δουλειές ειναι πραγματικες χορογραφιες και αριστα σκηνοθετημενες #Maestro
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.