Του πέναλτι το… κάγκελο έγινε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σέλτικ.
Τρεις φορές έστησε στην άσπρη βούλα την μπάλα η Στεφανί Φραπάρ, με τη βοήθεια και του VAR, τις δύο για τους Μαδριλένους και τη μία για τους Σκωτσέζους.
Ο Μόντριτς αξιοποίησε το πρώτο πέναλτι στο 6′ κι έκανε το 1-0, με τον Ροντρίγκο να κάνει το 2-0 με τον ίδιο τρόπο στο 21′.
Στο 33′ ήταν η σειρά της Σέλτικ να κερδίσει πέναλτι, με τον Κουρτουά να πραγματοποιεί όμως μεγάλη επέμβαση στην εκτέλεση του Γιουράνοβιτς και να κρατά το μηδέν.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.