Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αγραβάνη

«Όχι» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αγραβάνη

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι οι Πράσινοι δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη, που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι.

Ξεκάθαρος ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωση του Ελληνα φόργουορντ, καθώς σέβεται τον κόσμο του Τριφυλλιού, που δεν θέλει τον Αγραβάνη στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει ο Νόιερ: «Είχα καρκίνο, έκανα τρεις επεμβάσεις» (vid)

«Εγώ δεν παίρνω τον Αγραβάνη, που χρειαζόμαστε τεσσάρι, σεβόμενος τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν τον θέλει, για να μην έχουμε τα ίδια με τον Παπανικολάου παλιότερα και τον Μπουρούση. Όταν όμως άλλοι πάνε στα αντίπαλα στρατόπεδα, τα οποία αποδεδειγμένα στην έχουνε στημένη, εκεί όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα.

Βέβαια, δεν λέγεται Γιαννακόπουλος, που φταίει για όλα», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Νάπολι.

Ο διεθνής άσος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να ψάχνει τεσσάρι, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όμως, να ξεκαθαρίζει ότι οι Πράσινοι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τον Δημήτρη Αγραβάνη, λόγω του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του Έλληνα άσου για τον Παναθηναϊκό, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Αγραβάνης αποχώρησε από τον Προμηθέα, με τον διεθνή σέντερ να κλείνει τελικά στην Νάπολι.

Πριν από λίγες ώρες ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ιταλική ομάδα και είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα τον προσεγγίσει.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024