Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηχηρή παρέμβαση και έντονος διάλογος με Μπαλτάκο: «Δεν με νοιάζει το κενό ανάμεσα στ' αυτιά σου»

Ηχηρή παρέμβαση και έντονος διάλογος με Μπαλτάκο: «Δεν με νοιάζει το κενό ανάμεσα στ’ αυτιά σου»

Ο Κώστας Καραπαπάς χτύπησε «καμπανάκι» σχετικά με τη νομιμότητά της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ – Η αμφισβήτηση, η απορία και ο έντονος διάλογος με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ υπήρξε ηχηρή παρέμβαση του Κώστα Καραπαπά σχετικά με τη νομιμότητα της, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να «χτυπάει» καμπανάκι και να τονίζει πως «επιφυλασσόμαστε για τη διαδικασία».

Παράλληλα, ο Καραπαπάς εξέφρασε την απορία του για την απουσία της Διονυσίας Μπιτζούνη, η οποία ήταν παρούσα στις προηγούμενες ΓΣ. Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή – «βόμβα» τόνισε ότι θεωρεί άκυρη της σύγκληση της έκτακτης ΓΣ, εκθέτοντας για μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Στο ξεκίνημα της συνέλευσης λοιπόν ο Κώστας Καραπαπάς πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Παρατηρώ ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης κυρία Μπιτζούνη δεν είναι μαζί μας, αν και συνηθίζεται. Ρωτώ λοιπόν τη νομική υπηρεσία αν η σημερινή ΓΣ πληροί τις προϋποθέσεις, αν υπάρχει νομιμότητα στη σύγκλησή της», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Μπαλτάκος απάντησε από την πλευρά του ότι η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ δεν έχει λόγο να πάρει θέση, πριν διαβάσαμε δήλωση νομιμότητας της ΓΣ». Με αφορμή τα παραπάνω, ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας:

«Δεν είναι δυνατόν να συγκαλείτε έκτακτη γενική συνέλευση κάθε εβδομάδα, σας το ανέλυσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Συμμόρφωσης, η κυρία Μπιτζούνη. Πέρα από αυτό όμως, δεν μπορεί να μας φέρνετε εδώ χωρίς να έχουμε πάρει έγγραφα στις ημερομηνίες που πρέπει όπως προβλέπει το καταστατικό. Εσείς ούτε το καταστατικό της ΕΠΟ υπολογίζετε ούτε τίποτα. Επιφυλασσόμαστε λοιπόν κάθε νομίμου δικαιώματός μας για την σημερινή Γενική Συνέλευση και τις αποφάσεις αυτής.»

Λίγο αργότερα ο Καραπαπάς δικαιώθηκε περίτρανα αφού το θέμα 7 δεν συζητήθηκε (έγκριση πρακτικών) αφού τα μέλη της ΓΣ δεν είχαν λάβει κανένα έγγραφο. Μάλιστα ο κ. Μπαλτάκος σχολίασε: «Γελάει τώρα ο κ. Καραπαπάς, αλλά πρέπει να πάμε στην επόμενη Γενική Συνέλευση την έγκριση».

Στη συνέχεια της συνέλευσης, υπήρξε μια απίθανη τοποθέτηση του Μπαλτάκου, όταν ο Τζώρτζογλου (ΕΠΣ Ηρακλείου) είπε: «Θα σας τα χώσω κύριε Μπαλτάκο. Σε μια τέτοια εποχή που ο κόσμος πεινάει, εσείς διπλασιάσατε τα λεφτά του κυρίου Μάνταλου από 2500 σε 5000; Είναι δυνατόν;».

Και ο Μπαλτάκος απάντησε από την πλευρά του: «Κύριε Τζώρτζογλου μειώσαμε το ποσό σε σχέση με αυτό που είχε προτείνει ο Μπένετ». Ο απίθανος Πρόεδρος της ΕΠΟ διπλασίασε τα λεφτά του Μάνταλου αλλά προσπαθεί να πείσει ότι έκανε… μείωση!

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την κατάργηση της διακοπής των πρωταθλημάτων και τη συνέχισή τους αποτελεί μια απόφαση που είναι θρίαμβος της νομιμότητας, αφού επικράτησαν όσοι ήταν υπέρ αυτής και του μητρώου, ολοκληρώνοντας την ήττα της ΕΠΟ του Μπαλτάκου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα σημείο της συνέλευσης επικράτησε ένταση ανάμεσα στον κ. Καραπαπά και τον κ. Μπαλτάκο, με αφορμή τα χρήματα που λαμβάνει ο κ. Μάνταλος για τους ορισμούς διαιτητών, αφού θα παίρνει 5.000 ευρώ, την ώρα που το 2022 είχε απολαβές 2.500.

Ο έντονος διάλογος ανάμεσα σε Καραπαπά και Μπαλτάκο είχε ως εξής:

Καραπαπάς: «Ακούμε πάλι απίθανα πράγματα! Ακούσαμε πριν ότι ο Μάνταλος για να ορίζει διαιτητές Γ Εθνικής θα παίρνει 5000 ευρώ το έτος 2022 από τα 2500 που έπαιρνε. Και ο κ Μπαλτάκος μας είπε ότι έγινε… μείωση γιατί ο κ. Μπένετ είχε προτείνει 10.000! Απίθανα πράγματα! Μετά πάμε στο ποσοστό. Ο Νόμος είναι ξεκάθαρος και θέλει 1% το ποσοστό των τηλεοπτικών που παίρνει η ΕΠΟ και δεν θα καταργήσουμε το Νόμο. Θέλω λοιπόν να ακούσουν καθαρά οι εκπρόσωποι των Υπερεθνικών Ομοσπονδιών ότι σήμερα ο Μπαλτάκος απειλεί τις ομάδες ότι δεν θα κάνουν μεταγραφές αν δεν καταβάλλουν και το υπόλοιπο 4%! Και εμείς θα απαντήσουμε καταλλήλως!»

Μπαλτάκος: «Είναι ένας κακός νόμος».
Καραπαπάς: «Δε με ενδιαφέρει η αξιολογική σου κρίση για το νόμο. Ο νόμος είναι νόμος».
Μπαλτάκος: «Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η άποψη σου, απο το ένα αυτί μπαίνει και απο το άλλο βγαίνει».
Καραπαπάς: «Δε μιλάω για σένα εδώ. Ούτε με ενδιαφέρει το κενό ανάμεσα στα αυτιά σου. Μιλάω για τους υπόλοιπους 150»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024