Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυτεχνειούπολη: Παραδόθηκε το δεξί χέρι του αρχηγού της συμμορίας

Πολυτεχνειούπολη: Παραδόθηκε το δεξί χέρι του αρχηγού της συμμορίας

Ο άνδρας πήγε στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του για να παραδοθεί για τη δράση του στην Πολυτεχνειούπολη

Παραδόθηκε στις αρχές το «δεξί χέρι» του φερόμενου ως αρχηγού της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης, «Εσκο». Ο άνδρας που καταζητούνταν από τις αρχές για πάνω από ένα μήνα παρουσιάστηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του και παραδόθηκε.

Ο άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία με το προσωνύμιο «Ατζού», προσήλθε στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταχθεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών.

Σε ό,τι αφορά στον «Εσκο», ο οποίος είχε δεχθεί τα πυρά της αξιωματικού της αστυνομίας στην οποία επιτέθηκε, έχει βγει από την εντατική και πλησιάζει ο καιρός που θα οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για να απολογηθεί και να πάρει το δρόμο για τη φυλακή.

Δεκάδες συλλήψεις

Δεκάδες είναι οι συλλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί για τη συμμορία της Πολυτεχνειούπολης που σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας λυμαίνονταν τον χώρο του πανεπιστημίου που χρησιμοποιούσε ως ορμητήριο για να επιδίδεται σε ληστείες, εμπορία ναρκωτικών κ.α.

Το «Βήμα» της Κυριακής αποκάλυψε έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από το Νοέμβριο του 2018 όπου παρουσιάζονται αναφορές σε καλλιέργειες κάνναβης εντός της φοιτητικής εστίας, αλλά και επαφές των ποινικών μέσα από την Πολυτεχνειούπολη και κρατούμενων σε φυλακές της χώρας, που αναφέρονταν με κωδικούς.

Μέσα από τις έρευνες έρχονται στο φως στοιχεία και για άλλες ληστείες από την επονομαζόμενη «Μαφία της Πολυετεχνειούπολης» και εντός της φοιτητικής εστίας, ενώ προκύπτει επίσης ότι η συμμορία κρατούσε ηλεκτρονικό αρχείο για τις ληστείες που είχε κάνει, αλλά και βίντεο από τις επιδρομές.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024