Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Κρεοπώλης ξυλοκοπήθηκε από αδέλφια επειδή ζήτησε τα χρωστούμενα

Πάτρα: Κρεοπώλης ξυλοκοπήθηκε από αδέλφια επειδή ζήτησε τα χρωστούμενα

Αφορμή για τον ξυλοδαρμό ήταν ένας απλήρωτος λογαριασμός ύψους 1.800 ευρώ

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσουν δύο αδέλφια που διατηρούν κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας μετά από εμπλοκή σε ξυλοδαρμό.

Οι δύο φέρεται να ξυλοκόπησαν κρεοπώλη στην περιοχή.

Τα χάλασαν στο ζύγι

Ο γνωστός κρεοπώλης συνεργαζόταν με την επιχείρηση των δύο αδελφών από το Πάσχα. Οι σχέσεις τους ήσαν άριστες, όμως την περασμένη Δευτέρα έγινε τέτοιος τσακωμός που κατέληξε σε σκηνή «ρινγκ» και μάλιστα εν μέσω της κεντρικής οδού της Πάτρας.

Υπήρχε ένας απλήρωτος λογαριασμός ύψους 1.800 ευρώ προς την εταιρεία κρεάτων και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, έχοντας μαζί της το τιμολόγιο, πέρασε από το κατάστημα των αδελφών για να πληρωθεί.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην μήνυση που υπεβλήθη αργότερα, τα αδέλφια αρνήθηκαν να την πληρώσουν ισχυριζόμενοι πως υπάρχει κλοπή στο «ζύγι» και μάλιστα επικαλούνταν και την κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μαγαζί τους που κατ’ εκείνους το αποδείκνυε, συμφωνία με πληροφορίες του pelop.gr!

Πήγε αμέσως στον ιατροδικαστή

Η γυναίκα επέμεινε να πληρωθεί, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ένας εξ αυτών την εξύβρισε. Λίγο αργότερα και αφού ενημέρωσε τον σύζυγό της εκείνος βρέθηκε στο μαγαζί των δύο αδερφών για να διαμαρτυρηθεί εκ νέου. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε και πάλι ένταση με τον έναν από τους δύο αδελφούς να του επιτίθεται με γροθιές. Στη συνέχεια αφού κατάφερε να ξεφύγει, έτρεξε προς το δρόμο καλώντας σε βοήθεια.

Ο κρεοπώλης δεν έχασε λεπτό και πέρασε αμέσως από ιατροδικαστή ο οποίος κατέγραψε τα χτυπήματα και συνέταξε έκθεση ενώ στη συνέχεια μήνυσε τα δύο αδέρφια.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024