Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μοντέλο του Onlyfans βγάζει 20.000 δολάρια... από παντρεμένους – «Δεν είναι αυτό που νομίζετε»

Μοντέλο του Onlyfans βγάζει 20.000 δολάρια… από παντρεμένους – «Δεν είναι αυτό που νομίζετε»

Τι κάνει ακριβώς;

Είναι μία από τις πιο φιλόδοξες γυναίκες του Διαδικτύου – και οι παντρεμένοι άντρες κάνουν ουρά για τις συμβουλές της.

Πρόκειται για μοντέλο του OnlyFans, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 20.000 δολάρια από παντρεμένους άνδρες, μαθαίνοντάς τους πώς να επαναφέρουν το «αλάτι» στις σχέσεις τους.

Η 42χρονη Λάνα Μέι, λέει ότι αρκετοί παντρεμένοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί της μέσω της εφαρμογής που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες για να της πουν ότι έχουν «κολλήσει» σε γάμους και χρειάζονται επειγόντως βοήθεια.

View this post on Instagram

A post shared by Lana May (@thelanamay)

«Πολλοί από αυτούς θέλουν να αισθάνονται ότι τους βλέπουν, τους ακούνε και τους επιθυμούν», είπε η σεξοβόμβα στη nypost την Τρίτη. «Θέλουν να νιώσουν την οικειότητα και μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης και αυτό προσπαθώ να τους δώσω» είπε η σέξι γυναίκα.

Η Μέι είπε ότι τελικά προσπαθεί να βοηθήσει τους άντρες – όχι να τους κλέψει από τις γυναίκες τους. «Κάποιοι μου λένε ότι αγαπούν τόσο πολύ τις γυναίκες τους, αλλά δεν έχουν οικειότητα και θέλουν συμβουλές για το πώς να επαναφέρουν τη σχέση τους» είπε η Μέι στο Jam Press σε ξεχωριστή συνέντευξη.

«Το να πληρώνω για την υπηρεσία σημαίνει ότι αυτοί οι άντρες θέλουν να δουλέψουν στις σχέσεις τους και στον εαυτό τους και μου αρέσει να μπορώ να βοηθήσω σε αυτό» σημείωσε.

Από σέξι φωτογραφίες στην «υπηρεσία συμβουλών γάμου»

Η ανύπαντρη μαμά – η οποία έχει αποκτήσει χιλιάδες στο OnlyFans απλά μοιράζοντας σέξι στιγμιότυπα – ξεκίνησε την «υπηρεσία συμβουλών γάμου» φέτος, με τις συνεδρίες της να πραγματοποιούνται μέσω Skype ή Zoom.

«Στην αρχή της κλήσης, θα τους ρωτήσω αν θέλουν sexting ή βρώμικες συζητήσεις [συμβουλές], κάτι που τους βοηθά να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους» εξήγησε.

View this post on Instagram

A post shared by Lana May (@thelanamay)

Οι ερωτικές συμβουλές της Μέι δεν κοστίζουν φτηνά καθώς η καλλονή χρεώνει 15 δολάρια το λεπτό για συνεδρίες 30 λεπτών – αλλά οι πελάτες της λένε ότι αξίζει κάθε δολάριο. Η εντυπωσιακή γυναίκα υποστηρίζει πως έχει ήδη σώσει πολλούς γάμους τους τελευταίους έξι μήνες, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι επικριτές αποκαλούν τον τρόπο της ανήθικο.

«Δεν νομίζω ότι εξαπατούν…»

Η Μέι παραδέχεται ότι πολλοί από τους παντρεμένους πελάτες της είχαν ήδη εγγραφεί στο OnlyFans της για το ακατάλληλο περιεχόμενό, πριν αποφασίσουν να την προσεγγίσουν για την καθοδήγηση στις σχέσεις τους.

«Δεν νομίζω ότι εξαπατούν με το να εγγραφούν στο OnlyFans μου», δήλωσε. «Το είπα σε μερικές από τις φίλες μου και με χειροκρότησαν, λέγοντας ότι οι σύζυγοι πρέπει να είναι ευγνώμονες και να το πληρώνουν». «Στο τέλος της ημέρας, κανείς δεν πληγώνεται» ανέφερε. «Σώζω σχέσεις και το να είμαι εμφανίσιμη δεν βλάπτει» πρόσθεσε η γυναίκα.

Ωστόσο, η Μέι δεν… «προπονεί» μόνο τους απογοητευμένους παντρεμένους άντρες – οι υπηρεσίες της απευθύνονται επίσης σε ελεύθερους που θέλουν να απολαύσουν την ομορφιά της… «Πολλοί από τους ελεύθερους άνδρες με ρωτούν πώς μπορούν να κάνουν μια γυναίκα τόσο όμορφη όσο εγώ και τους δίνω συμβουλές» δήλωσε.

View this post on Instagram

A post shared by Lana May (@thelanamay)

View this post on Instagram

A post shared by Lana May (@thelanamay)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024