Τα ξημερώματα της Πέμπτης 3/11 (2:00) η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα για τη δεύτερη αγωνιστική του WTA Finals, που διεξάγεται στο Τέξας.
Η Σάκκαρη και η Σαμπαλένκα την πρώτη αγωνιστική απέκλεισαν την Τζέσικα Πεγκούλα και την Ονς Ζαμπέ αντίστοιχα.
Η νικήτρια τής μεταξύ τους αναμέτρησης θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά.
Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει έβδομη φορά τη Σαμπαλένκα, με τη Λευκορωσίδα στις έξι προηγούμενες αναμετρήσεις να έχει νικήσει στις τέσσερις, ενώ η 27χρονη Ελληνίδα στις δύο.
Τελευταία φορά που οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωπες ήταν πριν από ένα χρόνο περίπου, στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης, με τη Μαρία Σάκκαρη να παίρνει τη νίκη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.