Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Μπήκαν Εμβιλά και Ρέτσος

Ολυμπιακός: Μπήκαν Εμβιλά και Ρέτσος

Ο Γιαν Εμβιλά προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για το ματς με τη Ναντ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος ως γνωστόν με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (6/11, 19:30) στο μεγάλο ντέρμπι της Super League, όμως προέχει την Πέμπτη (3/11, 19:45) η αναμέτρηση με τη Ναντ στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Μίτσελ έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή στο ματς με τους Γάλλους, παρότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν πιθανότητες πρόκρισης, ενώ είχε και δυο ευχάριστα νέα στη σημερινή προπόνηση, δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο ισπανός τεχνικός είδε τον Γιαν Εμβιλά να προπονείται κανονικά στο Ρέντη και να βγάζει όλο το πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Παράλληλα, ο 59χρονος τεχνικός είχε στη διάθεσή του και τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Αυτό σημαίνει πως τόσο ο γάλλος μέσος, που είναι σημαντικός για τον τρόπο που αγωνίζονται τη φετινή σεζόν οι Ερυθρόλευκοι, όσο και ο έλληνας αμυντικός είναι διαθέσιμοι κανονικά για τον αγώνα με τη Ναντ στο Φάληρο σε δυο ημέρες, αλλά και για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024