Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν: Την Τετάρτη στις 2 Νοεμβρίου ζωντανά από το Mega
Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.
Tο ντέρμπι αστέρων Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν για το φινάλε της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League θα μεταδώσει ζωντανά την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 22:οο το MEGA
Η Γιουβέντους χρειάζεται νίκη για να μην περιμένει το αποτέλεσμα της Μακάμπι Χάιφα και να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το UEFA Europa League, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν με την τριάδα Μέσι-Εμπαπέ-Νεϊμάρ σε τρελά κέφια, έχει στόχο να πάρει την πρωτιά του ομίλου από την Μπενφίκα. Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.
Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, θα παρακολουθήσουμε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τις αναλύσεις από τους αγώνες που σφραγίζουν τα τελευταία εισιτήρια για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος σχολιάζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την προσπάθεια της Μίλαν να βρεθεί στους «16», την ποδοσφαιρική παράσταση της Ρεάλ Μαδρίτης και το θρίλερ με Λειψία και Σαχτάρ. Στο φινάλε της βραδιάς, στην Post-Game εκπομπή, παρουσιάζονται οι 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στο δρόμο για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΣΤΙΣ 22:00
PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:30
POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00
#UCLMegaTV
- Πώς οι Τούρκοι τουρίστες αλλάζουν το Ανατολικό Αιγαίο
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει προγραμματικό σχέδιο για την ενέργεια την Τρίτη
- Ινδονησία: Πέντε επιζώντες ναυαγίου διασώθηκαν ύστερα από αρκετά 24ωρα στη θάλασσα
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
- Φωτιά στα Σελήνια Σαλαμίνας – Μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από δύο περιοχές

