Χαρακτηριστικό είναι πως κηλίδες αίματος από την άγρια επίθεση υπάρχουν ακόμη στο έδαφος, δίνοντας την διάσταση της επίθεσης.
Όλα έγιναν όταν ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από πολυκατοικία, όπου δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον περίμεναν από κάτω και μόλις κατέβηκε ο γιατρός άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν.
Τα δύο άτομα μετά την άγρια επίθεση, τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται πως ο εν λόγω δρόμος είναι αρκετά κεντρικός και δίπλα στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά μαγαζιά.
Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία και αναζητούνται και οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση.
Ο πλαστικός χειρουργός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, καθώς είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι του άνοιξαν το μάτι και τα χτυπήματα είναι σοβαρά.