Πρόκειται για μία καινοτόμο και ασφαλή θεραπεία, η οποία συνδράμει στη φυσική αναγέννηση της τρίχας και την αποκατάσταση της πυκνότητας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους άνδρες, αλλά και σημαντικό ζήτημα για τις γυναίκες, είναι η ελάττωση της πυκνότητας των μαλλιών. Η τριχόπτωση που εμφανίζεται σε κάποια φάση της ζωής μας και μας φέρνει… ανησυχία, τρόμο, πολλές φορές και απογοήτευση.

Οι αιτίες της τριχόπτωσης, πέραν του γεγονότος ότι εμφανίζεται με το πέρασμα των χρόνων, είναι πολλές. Για παράδειγμα έχει παρατηρηθεί ότι είναι εντονότερη του φθινοπωρινούς μήνες επειδή επιδρά η υπεριώδης ακτινοβολία το καλοκαίρι, η κακή διατροφή, το χλώριο της πισίνας, το αυξημένο άγχος της επιστροφής στην καθημερινότητα.

Κάποιοι επιστήμονες λένε ότι ακόμη και οι δίαιτες που υπόσχονται ταχύτατη απώλεια κιλών αλλά στερούνται πρωτεϊνών, συνοδεύονται από απώλεια τριχών.

Το καπέλο ή το κράνος αν είναι πολύ σφιχτό, επηρεάζει επίσης την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι ενώ και το πολύ… πιστολάκι κάνει κακό στα μαλλιά.

Ορμονικές διαταραχές, κληρονομικότητα, διάφορες δερματικές παθήσεις, είναι επίσης αιτίες της τριχόπτωσης. Γι’ αυτό άνδρες και γυναίκες αναζητούν λύσεις που θα προλαμβάνουν τη φαλάκρα, που θα ενισχύουν δηλαδή την τρίχα για να μείνει… περισσότερο στο κεφάλι μας.

Γι παράδειγμα η Μεσοθεραπεία Μαλλιών απευθύνεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών οι οποίοι, μετά την ενηλικίωση τους, παρουσιάζουν σταδιακή ελάττωση της πυκνότητας, κυρίως, στο πρόσθιο τμήμα του τριχωτού και τους κροτάφους.

Πρόκειται για μία καινοτόμο και ασφαλή θεραπεία, η οποία συνδράμει στη φυσική αναγέννηση της τρίχας και την αποκατάσταση της πυκνότητας.

Η Bergmann Kord μέσω του Κορυφαίου και Εξειδικευμένου Ιατρικού Προσωπικού, στην 1η Κλινική Μαλλιών, εφαρμόζει, την τεχνική που ενδείκνυται κατά της τριχόπτωσης και κυρίως, σε περιστατικά Aνδρογενετικής Aλωπεκίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Μεσοθεραπεία Μαλλιών ενημερωθείτε εδώ:

https://www.kordhairclinics.gr/mesotherapeia-malliwn/

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr