Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εχετε τριχόπτωση; Υπάρχει η μεσοθεραπεία μαλλιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Εχετε τριχόπτωση; Υπάρχει η μεσοθεραπεία μαλλιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Πρόκειται για μία καινοτόμο και ασφαλή θεραπεία, η οποία συνδράμει στη φυσική αναγέννηση της τρίχας και την αποκατάσταση της πυκνότητας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους άνδρες, αλλά και σημαντικό ζήτημα για τις γυναίκες, είναι η ελάττωση της πυκνότητας των μαλλιών. Η τριχόπτωση που εμφανίζεται σε κάποια φάση της ζωής μας και μας φέρνει… ανησυχία, τρόμο, πολλές φορές και απογοήτευση.

Οι αιτίες της τριχόπτωσης, πέραν του γεγονότος ότι εμφανίζεται με το πέρασμα των χρόνων, είναι πολλές. Για παράδειγμα έχει παρατηρηθεί ότι είναι εντονότερη του φθινοπωρινούς μήνες επειδή επιδρά η υπεριώδης ακτινοβολία το καλοκαίρι, η κακή διατροφή, το χλώριο της πισίνας, το αυξημένο άγχος της επιστροφής στην καθημερινότητα.

Κάποιοι επιστήμονες λένε ότι ακόμη και οι δίαιτες που υπόσχονται ταχύτατη απώλεια κιλών αλλά στερούνται πρωτεϊνών, συνοδεύονται από απώλεια τριχών.

Το καπέλο ή το κράνος αν είναι πολύ σφιχτό, επηρεάζει επίσης την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι ενώ και το πολύ… πιστολάκι κάνει κακό στα μαλλιά.

Ορμονικές διαταραχές, κληρονομικότητα, διάφορες δερματικές παθήσεις, είναι επίσης αιτίες της τριχόπτωσης. Γι’ αυτό άνδρες και γυναίκες αναζητούν λύσεις που θα προλαμβάνουν τη φαλάκρα, που θα ενισχύουν δηλαδή την τρίχα για να μείνει… περισσότερο στο κεφάλι μας.

Γι παράδειγμα η Μεσοθεραπεία Μαλλιών απευθύνεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών οι οποίοι, μετά την ενηλικίωση τους, παρουσιάζουν σταδιακή ελάττωση της πυκνότητας, κυρίως, στο πρόσθιο τμήμα του τριχωτού και τους κροτάφους.

Πρόκειται για μία καινοτόμο και ασφαλή θεραπεία, η οποία συνδράμει στη φυσική αναγέννηση της τρίχας και την αποκατάσταση της πυκνότητας.

Η Bergmann Kord μέσω του Κορυφαίου και Εξειδικευμένου Ιατρικού Προσωπικού, στην 1η Κλινική Μαλλιών, εφαρμόζει, την τεχνική που ενδείκνυται κατά της τριχόπτωσης και κυρίως, σε περιστατικά Aνδρογενετικής Aλωπεκίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Μεσοθεραπεία Μαλλιών ενημερωθείτε εδώ:

https://www.kordhairclinics.gr/mesotherapeia-malliwn/

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024