Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Δέχτηκα δολοφονική επίθεση» - Τι λέει ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε άγρια

Θεσσαλονίκη: «Δέχτηκα δολοφονική επίθεση» – Τι λέει ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε άγρια

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τις δραματικές στιγμές που έζησε τις βραδινές ώρες χθες όταν δύο άγνωστοι τού έστησαν ενέδρα και τον γρονθοκόπησαν τη στιγμή που αυτός έβγαινε από το ιατρείο του επί της Λεωφόρου Νίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περιγράφει ο ωτορινολαρυγγολόγος.

Ο ίδιος περιγράφει το χρονικό της επίθεσης κάνοντας λόγο για δολοφονική ενέδρα. «Μόλις βγήκα από το ιατρείο μου, λίγο πριν τις 21:00, είδα δύο άτομα να έρχονται κατά πάνω μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να ξεχωρίσω πρόσωπα», ανέφερε ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε.

«Με χτυπούσαν ανελέητα»

«Στην αρχή με χτύπησαν με κάποιο αντικείμενο που το ένιωσα σαν λοστό ή γλομπ στο κεφάλι και πίσω από τον αυχένα. Τότε, με έριξαν κάτω και άρχισαν να με χτυπούν ανελέητα», περιγράφει ο ίδιος.

«Ο ένας ήταν από πίσω και ο άλλος από μπροστά και με χτυπούσαν δυνατά με κλοτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και όλο το σώμα. Όλα έγιναν μέσα σε 30 περίπου δευτερόλεπτα, καθώς μαζεύτηκε κόσμος και μάλλον αυτοί φοβήθηκαν και έφυγαν», λέει ο ίδιος στη Voria, προσθέτοντας: «Αν δεν υπήρχε κόσμος δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε».

Ο χειρουργός ΩΡΛ είχε ζητήσει χθες να αποχωρήσει από το νοσοκομείο αλλά οι θεράποντες ιατροί δεν έκαναν εν τέλει δεκτό το αίτημά του καθώς, λόγω των πολλών τραυμάτων του, φοβούνται μήπως φέρει κάποιο υποσκληρίδιο αιμάτωμα που δεν φάνηκε στην αξονική. «Θέλησα να επιστρέψω σπίτι και να φροντίσω εγώ τον εαυτό μου ως γιατρός, αλλά δεν μου το επέτρεψαν, καθώς τις πρώτες δύο ώρες δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο εσωτερικό τραύμα στην αξονική», σημείωσε.

Τώρα νοσηλεύεται στην Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου και δεν αναμένεται να αποχωρήσει σήμερα. Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων αμέσως μετά την επίθεση.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20:30 όταν δύο άτομα με σκούρα ρούχα έστησαν καρτέρι έξω από το ιατρείο επί της λεωφόρου Νίκης 25, περιμένοντας τον γιατρό να βγει από το κτήριο.

Μόλις ο 47χρονος χειρουργός ΩΡΛ βγήκε από την έξοδο της πολυκατοικίας, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο αλλά και στα πλευρά.

Μετά από περίπου μισό λεπτό, άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος στο σημείο και τότε οι δράστες άρχισαν να τρέχουν διαφεύγοντας προς την πλευρά του Λευκού Πύργου.
«Ακούγονταν χτυπήματα αλλά κανείς δεν πρόλαβε να κάνει κάτι, γιατί οι άνδρες εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από ένα λεπτό», είπε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε πως το πρόσωπο του άνδρα ήταν τόσο χτυπημένο που οριακά ξεχώριζε ποιος ήταν.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024