Συλλυπητήρια δήλωση της ΚΕΔΕ, για την απώλεια του Χαράλαμπου Σκούρτη
Η ΚΕΔΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Χαράλαμπου Σκούρτη, που διετέλεσε για 20 χρόνια Δήμαρχος Χολαργού.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και το ΔΣ της Ένωσης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Χολαργού, Χαράλαμπου Σκούρτη.
Ο Χαράλαμπος Σκούρτης υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος Χολαργού για 20 χρόνια. Ανέπτυξε έντονη και πολυεπίπεδη δράση και τιμήθηκε με το Ανώτατο Βραβείο της πόλης του Χολαργού, το «Βραβείο Περικλέους». Με απόφαση μάλιστα του δημοτικού συμβουλίου, μετονομάστηκε το Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, ένα από τα πολλά δικά του μεγάλα έργα, σε «Δημαρχείο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη».
Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Δηλώσεις για τον Χαράλαμπο Σκούρτη έκανε και ο Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού όπου εμφανώς συγκινημένος είπε μεταξύ άλλων:
Ο Χαράλαμπος Σκούρτης, ήταν στην κυριολεξία ο «Αρχιτέκτονας» του Χολαργού, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας του, έγιναν στην πόλη μας πολλά και σπουδαία έργα, όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γήπεδα αθλοπαιδιών, παιδικές χαρές πλατείες, αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων και πολλά άλλα.
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων

