
Καιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου
Ο καιρός αναμένεται να χαλάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Για βροχές, καταιγίδες και ιδιαίτερα αισθητή πτώση της θερμοκρασίας προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ3, το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι… χειμωνιάτικο.
Ο καιρός δεν θα αλλάξει μέχρι και την Πέμπτη (3/11), ωστόσο από την Παρασκευή (4/11) το μεσημέρι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στα δυτικά και βορειοδυτικά κάποιες βροχές και τοπικές καταιγίδες.
- Διαβάστε επίσης: Νέα πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο – Πού θα βρέξει
Πότε ξεκινάει η πτώση της θερμοκρασίας
Το Σάββατο, ωστόσο, βροχές αναμένεται να έχουν οι περισσότερες περιοχές της χώρας (πιο αναλυτική πρόγνωση θα υπάρξει στα μέσα της εβδομάδας), ενώ από το βράδυ οι άνεμοι από νοτιάδες θα γυρίσουν δυτικοί – βορειοδυτικοί και θα ξεκινήσει η πτώση της θερμοκρασίας.
Ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε ότι η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή σε όλη τη χώρα και θα επιστρέψει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Δείτε την πρόγνωση του καιρού
- Ανοιχτά τα καταστήματα για τις θερινές εκπτώσεις – Προσδοκίες για αυξημένη κίνηση λόγω τουρισμού
- Μουντιάλ 2026: Ο Ολίσε έσπασε το ρεκόρ του Πελέ στις ασίστ (vid+pics)
- Οι οκτώ αλλαγές που έρχονται στην επαγγελματική ασφάλιση
- Η Μαρία Παπαγεωργίου με δεύτερη συναυλία στο Φ hill Sessions
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι σταθμοί κλείνουν από σήμερα και τι ώρα
- Ταϊλάνδη: Αυξάνονται οι νεκροί από τη φωτιά σε μπαρ της Μπανγκόκ – Κατέληξε μία 20χρονη, συνολικά 34 θύματα



