Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΕΕ: Ποιες είναι οι πράσινες επιπτώσεις της ΚΑΠ

ΕΕ: Ποιες είναι οι πράσινες επιπτώσεις της ΚΑΠ

Πώς θα ενισχυθεί η τεχνογνωσία για τις πράσινες επιπτώσεις της ΚΑΠ

Ποιες είναι οι περιβαλλοντικές ή κλιματικές επιπτώσεις μιας γεωργικής πρακτικής και ποιες γεωργικές πρακτικές συνδέονται με συγκεκριμένες επιπτώσεις; Αυτά είναι τα ερωτήματα που μπορούν να απαντηθούν από τη νέα πλατφόρμα ολοκληρωμένης μοντελοποίησης της ΕΕ για ανάλυση γεωργοοικονομικής πολιτικής και πολιτικής πόρων (iMAP).

Το iMAP, το οποίο λειτουργεί από τη DG AGRI και το JRC, εισήχθη για να βοηθήσει στην παροχή επιστημονικών στοιχείων σχετικά με τους στόχους της ΚAΠ για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Κ. Μπαγινέτας: Αλλαγή παραγωγικής κουλτούρας στον πρωτογενή μας τομέα

Περιλαμβάνει μια ενότητα που συνθέτει ειδικές πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις των γεωργικών πρακτικών στο περιβάλλον και το κλίμα.

Άλλο περιεχόμενο παρουσιάζει περιπτωσιολογικές μελέτες υποσχόμενων πρακτικών αγροδιατροφής σε γεωργικό και εδαφικό επίπεδο προέρχεται από τη βάση δεδομένων του ENRD, τη βάση δεδομένων της EIP ή άλλα σχετικά ερευνητικά έργα.

Οι γεωργικές πρακτικές που σχετίζονται με την καλή διαβίωση των ζώων και τη χρήση αντιμικροβιακών παρουσιάζονται επίσης από τη μελέτη των μέτρων και των μέσων της ΚΑΠ που προάγουν την καλή διαβίωση των ζώων και τη μείωση της χρήσης αντιμικροβιακών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024