
Τορίνο – Μίλαν 2-1: Χάνουν την επαφή με την κορυφή οι «ροσονέρι»
Έπειτα από τέσσερα σερί νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η Μίλαν γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 2-1 από την Τορίνο, μένοντας έτσι στο -6 από την πρωτοπόρο Νάπολι.
Τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών της Μίλαν στη Serie A έβαλε η Τορίνο, η οποία επικράτησε με 2-1 στο Πιεμόντε για τη 12η αγωνιστική και την έριξε μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι «ταύροι» βρήκαν δύο γκολ σε δύο λεπτά στο τέλος του 1ου μέρους με τους Κοφί Τζιτζί και Αλεκσέι Μιραντσούκ, με τους «ροσονέρι» να μειώνουν στην επανάληψη σε 2-1 χάρη στο γκολ του Μεσία στο 67′.
Διαβάστε επίσης: «Χοντρό» επεισόδιο Μελισσανίδη-Λουτσέσκου: «Φύγε από εδώ»
Στα εναπομείναντα λεπτά η Μίλαν πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ντζιντζί, Σχουρς (76’ Ζίμα), Λατσάρο, Μπουοντζιόρνο (73’ Ροντρίγκες), Σινγκό, Λούκιτς, Μίραντσουκ (85’ Αντόπο), Βλάσιτς, Ρίτσι (85’ Λινέτι), Πελέγκρι (73’ Καραμό)
Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλουλού (46′ Ντεστ), Γκαμπία, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (70′ Μπενασέρ), Πομπέγκα, Μεσίας (78′ Ζιρού), Ντίαθ (46′ Ντε Κετελάρ), Λεάο (46′ Ρέμπιτς), Οριγκί
- Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του Γιάννη Κουρτάκη
- Είδε άλλο ματς ο Τούχελ: «Κάναμε από τα καλύτερα παιχνίδια μας, απλά αποχωρούμε επειδή… χάσαμε»
- Μέσι: «Αυτό το Μουντιάλ είναι πραγματική τρέλα – O Μαραντόνα είναι ο κορυφαίος ever»
- Χαλκιδική: Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία – Χαροπαλεύει η 7χρονη κόρη
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών




