
Τορίνο – Μίλαν 2-1: Χάνουν την επαφή με την κορυφή οι «ροσονέρι»
Έπειτα από τέσσερα σερί νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η Μίλαν γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 2-1 από την Τορίνο, μένοντας έτσι στο -6 από την πρωτοπόρο Νάπολι.
Τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών της Μίλαν στη Serie A έβαλε η Τορίνο, η οποία επικράτησε με 2-1 στο Πιεμόντε για τη 12η αγωνιστική και την έριξε μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι «ταύροι» βρήκαν δύο γκολ σε δύο λεπτά στο τέλος του 1ου μέρους με τους Κοφί Τζιτζί και Αλεκσέι Μιραντσούκ, με τους «ροσονέρι» να μειώνουν στην επανάληψη σε 2-1 χάρη στο γκολ του Μεσία στο 67′.
Διαβάστε επίσης: «Χοντρό» επεισόδιο Μελισσανίδη-Λουτσέσκου: «Φύγε από εδώ»
Στα εναπομείναντα λεπτά η Μίλαν πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ντζιντζί, Σχουρς (76’ Ζίμα), Λατσάρο, Μπουοντζιόρνο (73’ Ροντρίγκες), Σινγκό, Λούκιτς, Μίραντσουκ (85’ Αντόπο), Βλάσιτς, Ρίτσι (85’ Λινέτι), Πελέγκρι (73’ Καραμό)
Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλουλού (46′ Ντεστ), Γκαμπία, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (70′ Μπενασέρ), Πομπέγκα, Μεσίας (78′ Ζιρού), Ντίαθ (46′ Ντε Κετελάρ), Λεάο (46′ Ρέμπιτς), Οριγκί
- Περσικός Κόλπος: Εγκλωβισμένα επί τέσσερις μήνες 130 δεξαμενόπλοια και πλοία μεταφοράς αερίου
- Εξοχικά: Διεθνές ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά – Μύκονος, Πάρος και Χαλκιδική στα περιζήτητα hotspots
- Λιονέλ Μέσι: Χορός της βροχής
- Αργεντινή: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες – Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους μετά την πρόκριση (vids)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο







