Διαγωνιζόμενος στο The Voiceσυγκίνησε το κοινό όχι μόνο με το ταλέντο του αλλά και με την προσωπική του ιστορία.
Ο φοιτητής φαρμακευτικής, που αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο μουσικό ριάλιτι, τραγουδά από πολύ μικρός και σύμφωνα με τους κριτές άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση.
Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος μιλώντας στο εισαγωγικό του βίντεο αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του δίδυμου αδερφού μου και συγκίνησε εξιστορώντας πώς ο Βαλάντης έμεινε τετραπληγικός.
«Έχω έναν δίδυμο αδελφό τον Βαλάντη, ο οποίος έχει γεννηθεί με σπαστική τετραπληγία. Αυτό οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου, διότι γεννηθήκαμε πρόωρα, έξι μηνών και έτυχε το πρόβλημα να συμβεί σε εκείνον. Σπουδάζει στον Βόλο και είναι στο στήριγμά μου, τον αγαπώ πάρα πολύ», είπε εμφανώς συγκινημένος.
Ο Βαλάντης βρέθηκε μαζί του στο πλατό και ήταν έκδηλη η χαρά του όταν του ανακοίνωσε πως πέρασε στην επόμενη φάση και επέλεξε την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας