Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: Σκοτώθηκαν την ώρα που έκαναν challenge στο Tik Tok

Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: Σκοτώθηκαν την ώρα που έκαναν challenge στο Tik Tok

Τέσσερις από τους έξι εφήβους που επέβαιναν σε όχημα, σκοτώθηκαν

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και ένα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, ενώ έκαναν challenge στο Tik Tok.

Οι προκλήσεις μεταξύ των χρηστών του Tik Tok έχουν πάρει τρομακτικές διαστάσεις. Ακρως επικίνδυνο αποδείχθηκε το γνωστό τρεντ στις ΗΠΑ «Kia challenge», που ενθαρρύνει τους νέους να κλέψουν αυτοκίνητα.

Τέσσερις από τους έξι εφήβους που επέβαιναν σε όχημα, σκοτώθηκαν -μεταξύ τους και μια νεαρή μητέρα- σε τροχαίο δυστύχημα όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας, εκτινάσσοντας τους ίδιους και έναν ακόμη επιβάτη

Τέσσερις νεαροί σκοτώθηκαν ακαριαία, όταν το κλεμμένο ΚΙΑ στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας(24/10), εκτινάσσοντας τους ίδιους και έναν ακόμη επιβάτη, οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος που οφείλεται σε ένα challenge του Tik Tok είναι: ο 19χρονος Μάρκους Γουέμπστερ, η 17χρονη Σουάζιν Σουλαντλ, ο 16χρονος Κέβιν Πέιν και η 14χρονη Αναέ Χάρπερ.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με το «KIA Challenge» εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Ιούλιο στο TikTok. Κλέφτες αυτοκινήτων φαίνονται να στοχεύουν ξεκλείδωτα οχήματα Kia και Hyundai και να χρησιμοποιούν καλώδιο USB για να εκκινήσουν το όχημα..

Ο αστυνομικός διευθυντής του Μπάφαλο, Τζόζεφ Γκραμαγκλία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν δει μια έξαρση στις κλοπές αυτοκινήτων από τότε που η πρόκληση έγινε viral. Ακόμα κι έτσι, οι ειδικοί παραμένουν επιφυλακτικοί ότι μια διαδικτυακή πρόκληση μπορεί να εμπνεύσει τυχαίους ανθρώπους να διαπράξουν μια παράνομη πράξη.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για αυτές τις προκλήσεις, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για αυτές τις προκλήσεις, και ακόμη και αν παρακολουθήσουν αυτά τα βίντεο και τα βρουν διασκεδαστικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγουν έξω και θα κλέψουν ένα αυτοκίνητο» δήλωσε επίκουρος καθηγητής στο τμήμα επικοινωνίας του Πανεπιστημίου του Buffalo.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024