Ιταλία: «Μπορείτε να με αποκαλείτε όπως θέλετε, και Τζόρτζια», λέει η Μελόνι
Μετά από την έκπληξη που προκλήθηκε, αλλά και αρκετά ειρωνικά σχόλια μέσων ενημέρωσης, η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας έκανε μία ανάρτηση με αρκετή δόση χιούμορ.
Η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, αναφέρθηκε μέσω Facebook στις υποδείξεις που δόθηκαν από τον γενικό γραμματέα της προεδρίας της κυβέρνησης, Κάρλο Νεοντάτο.
Με τις υποδείξεις αυτές, ο Ντεοντάτο ζήτησε από τα διάφορα υπουργεία να αναφέρονται στην Μελόνι ως… «τον κύριο Ιταλό πρωθυπουργό» ή «τον Ιταλό πρωθυπουργό»!
Διαβάστε επίσης: Τραγέλαφος: «Ο κύριος πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι» – Επίσημη οδηγία
Μετά από την έκπληξη που προκλήθηκε, αλλά και αρκετά ειρωνικά σχόλια μέσων ενημέρωσης, η νέα επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης έκανε μία ανάρτηση με αρκετή δόση χιούμορ:
«Διαβάζω ότι το κύριο θέμα συζήτησης, σήμερα, αφορά εσωτερικές γραφειοκρατικές εγκυκλίους, ενδεχομένως λανθασμένες, που αφορούν το μεγάλο θέμα του πώς πρέπει να αποκαλείται η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός. Συνεχίστε. Εγώ ασχολούμαι με λογαριασμούς των νοικοκυριών, φόρους, εργασία, βεβαιότητα ότι θα εκτίονται οι ποινές και με τον προϋπολογισμό. Σε ό,τι με αφορά, μπορείτε να με αποκαλείτε όπως θέλετε, και Τζόρτζια».
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση




