
Πρόβλημα στην Μπάγερν με Μίλερ
Τις υπηρεσίες του Τόμας Μίλερ αναμένεται να στερηθεί για το επόμενο διάστημα η Μπάγερν Μονάχου.
Άλλο ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να μην υπολογίζει σε ακόμα έναν σημαντικό παίκτη του, μετά τον Μάνουελ Νόιερ.
Ο λόγος για τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό θέμα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στην επικείμενη αναμέτρηση με την Μάιντζ για την Bundesliga στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Ο Γερμανός τεχνικός ξεκαθάρισε πάντως πως η απουσία του 33χρονου μεσοεπιθετικού θα διαρκέσει μονάχα για μία εβδομάδα και δεν εμπνέει κάποια ανησυχία στις τάξεις τις ομάδας.
Σε αντίθεση με τον Νόιερ, ο οποίος δεν θα παίξει ούτε με τη Μάιντζ, ούτε με την Ίντερ για το Champions League, με την κατάστασή του να επανεκτιμάτε τις επόμενες ημέρες.
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο



