Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρτίζαν – Ζάλγκιρις 87-76: Ματσάρα με νικητές τους Σέρβους στο Βελιγράδι

Παρτίζαν – Ζάλγκιρις 87-76: Ματσάρα με νικητές τους Σέρβους στο Βελιγράδι

Η Παρτίζαν επικράτησε της Ζάλγκιρις Κάουνας στο Βελιγράδι με σκορ 87-76, σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο Βελιγράδι, με την Παρτίζαν να επικρατεί με σκορ  της Ζάλγκιρις Κάουνας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Έτσι το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 2-3, ενώ οι Λιθουανοί έπεσαν στο 2-3 μένοντας προς το παρόν στο μέσο της βαθμολογίας μαζί με τη σερβική ομάδα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κέβιν Πάντερ με 26 πόντους, ενώ 11 πρόσθεσε ο Ντάντε Έξουμ. Από την άλλη πλευρά, ο Κίναν Έβανς μέτρησε 16 πόντους, ενώ 11 είχε ο Ρόλαντς Σμιτς.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο στο ξεκίνημά του, με καμία ομάδα να μην μπορεί να χτίσει μια καλή διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Παρτίζαν είχε ένα ξέσπασμα και με επιμέρους 24-14 πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ στο +8 (44-36).

Η Ζάλγκιρις απάντησε στην τρίτη περίοδο με δικό της μικρό επιμέρους 21-16 μειώνοντας τη διαφορά, όμως οι παίκτες του Ομπράντοβιτς ήταν πιο ψύχραιμοι στο τελευταίο δεκάλεπτο, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και παίρνοντας έτσι το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 87-76.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024