Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Σολτς - «Στην Ευρώπη καμαρώνετε ως παρατηρητές των Ευρωσοσιαλιστών»

ΝΔ: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Σολτς – «Στην Ευρώπη καμαρώνετε ως παρατηρητές των Ευρωσοσιαλιστών»

Αιχμηρή απάντηση από τη ΝΔ στα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επίσκεψη του Όλαφ Σολτς στην Αθήνα.

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση, η ΝΔ απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα όσα υποστήριξε για την επίσκεψη του Γερμανού καγκελάριου, Όλαφ Σολτς, στην Αθήνα και την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το ‘Go back madame Merkel’ του 2014 έγινε ‘Go back mister Scholz‘ το 2022. Σαν να μην πέρασε μια μέρα», σχολίασε ειρωνικά η Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης – Σολτς: Τι συζήτησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου

Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά βέβαια για το εσωτερικό ακροατήριο. Γιατί στην Ευρώπη καμαρώνουν για τη συμμετοχή τους ως παρατηρητές στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και επιδεικνύουν καλή διαγωγή για να γίνουν ισότιμα μέλη με τον κ. Σολτς και τους ομόλογούς του».

Η κριτική ΣΥΡΙΖΑ στον Κ. Μητσοτάκη

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στο Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτιμώντας τα αποτελέσματα των συνομιλιών που είχε ο Γερμανός καγκελάριος με τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Αθήνα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα εγκαλεί τον κ. Μητσοτάκη για την αισιοδοξία του και θέτει μια σειρά από ζητήματα σε ό,τι αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τη στάση της Γερμανίας, είτε αφορά την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια και την άρνηση του Βερολίνου για ευρωομόλογο και πλαφόν στις τιμές, είτε την γερμανική προσέγγιση στο Ουκρανικό.

Επιπλέον, η Κουμουνδούρου αφήνει αιχμές κατά του κ. Μητσοτάκη ότι ουσιαστικά προβαίνει σε μια οιωνεί αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, μέσω της ανταλλαγής των γερμανικών Marder, που θα τοποθετηθούν στον Έβρο αντικαθιστώντας τα ΒΜΡ-1, τα οποία αποσύρονται από τα νησιά για να σταλούν στην Ουκρανία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024