Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καυστικό υγρό: Η 38χρονη μίλησε στο MEGA για την επίθεση κατά του συζύγου της

Καυστικό υγρό: Η 38χρονη μίλησε στο MEGA για την επίθεση κατά του συζύγου της

«Ήξερα ότι είναι ένα ήπιο υγρό, που σε καίει. Δεν είναι βιτριόλι καταρχάς, είναι ένα οξύ το οποίο προμηθεύτηκα νόμιμα», δήλωσε η δράστιδα της επίθεσης με καυστικό υγρό, μιλώντας στο Live News.

Η 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο της Κρήτης, πριν την παράδοσή της στις Αρχές είχε μιλήσει στο Live News σχετικά με όσα συνέβησαν στο ξενοδοχείο, όπου δέχθηκε την επίθεση ο 36χρονος.

Όπως είπε η ίδια στο MEGA, «στο ξενοδοχείο έχουμε πάει τέσσερις φορές, τις τελευταίες 40 ημέρες, όλες τις φορές η κράτηση του δωματίου είναι στο όνομα το δικό μου. Πάντα πλήρωνε ο σύζυγός μου, γιατί είναι ακόμα σύζυγός μου, δεν έχουμε διαζύγιο».

Διαβάστε επίσης: «Η 38χρονη έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο γιατί αποπειράθηκε να τη βιάσει» λέει ο Λύτρας

«Μου είπε δεν θα είσαι με κανέναν και του το πέταξα»

Και προσέθεσε: «Το συγκεκριμένο βράδυ συναντηθήκαμε στις 23.00, πήγε δίπλα στο club στο οποίο πουλάει προστασία – είναι προστάτης, δεν είναι κάτι άλλο – και γύρισε ξανά μετά από 2 ώρες.

»Μου έλεγε το ίδιο και το ίδιο: ‘Θα μάθω αν έχεις κάνει σχέση, θα μάθω αν είσαι με κανέναν. Βγαίνεις, θα σε σκοτώσω, θα κάθομαι κάτω από τις κάμερες και θα σε σκοτώσουν οι άνθρωποί μου’, δηλαδή με τρέλανε», ισχυρίσθηκε η 38χρονη.

Περιέγραψε ότι αγόρασε το καυστικό υγρό από το διαδίκτυο και τόνισε ότι αποφάσισε να το αγοράσει και να το έχει μαζί της για προστασία, σε περίπτωση που κάποιος της επιτεθεί.

«Μου λέει: ‘Άκουσε να δεις, αποδέχομαι τον χωρισμό, τον οποίο εσύ πρότεινες, όμως δεν θα είσαι με κανέναν’, δηλαδή ακόμα χειρότερα, δηλαδή ούτε τον άντρα μου θα είχα, ούτε κανέναν άντρα. Του το πέταξα, αυτός έβαλε βέβαια το χέρι του μπροστά, δεν το έφαγε όλο. Ήξερα ότι είναι ένα ήπιο υγρό, που σε καίει. Δεν είναι βιτριόλι καταρχάς, είναι ένα οξύ το οποίο προμηθεύτηκα νόμιμα. Έχω ξυλοφορτωθεί μία – δύο, έχω απειληθεί τρεις και έτσι σκέφτηκα, να έχω μαζί μου κάτι αν κάποιος μου επιτεθεί ποτέ, να μπορώ να αμυνθώ, έτσι σκέφτηκα με το μυαλό το δικό μου. Τέλος πάντων, το είχα μαζί μου, το έκανα».

Από τον γάμο στον χωρισμό

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Live News όσο εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, η 38χρονη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην γνωριμία της με τον 36χρονο, όσο εκείνος ήταν στη φυλακή.

«Γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια μέσω της αδελφής του, με την οποία διατηρούσα πολύ καλές φιλικές σχέσεις και μου μίλησε για τον αδελφό της. Μου είπε ότι ‘ο αδελφός μου σε βλέπει στα social’ – είχε τότε ένα προφίλ – ‘και είναι ενθουσιασμένος, του αρέσεις πολύ κτλ’.

»Ενώ ξεκινήσαμε να μιλάμε ως φίλοι, εκείνος, καταλαβαίνετε ότι εκείνος, γιατί ένας κρατούμενος έχει την ανάγκη να φέρει κοντά του έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι σε κατάσταση ελευθερίας και έτσι πολιορκώντας με, με πολύ μάλιστα θέρμη, ερωτευτήκαμε, ο ένας τον άλλον».

Ακολούθησε ο γάμος, τον Δεκέμβριο του 2019, μέσα στη φυλακή, έως ότου εκείνος αποφυλακίστηκε πριν έξι μήνες, με τον χωρισμό τους να επέρχεται μόλις 15 ημέρες μετά.

«Η οικογένειά του με απειλούσε – Έχουν κάνει όλοι φυλακή»

Εκείνη ισχυρίζεται ότι φταίει η οικογένειά του, εκείνοι από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μια γυναίκα εμμονική, φαντασιόπληκτη και εγωπαθή.

«Ο άνθρωπος με αγαπούσε παράφορα, και εγώ τον αγαπούσα, ήμασταν πάρα πολύ καλά, μέχρι που μπήκαν στην μέση η οικογένειά του, οι κανόνες που έχουμε εδώ στην Κρήτη. Βγαίνοντας λοιπόν από την φυλακή ο σύζυγός μου, έπεσαν όλοι επάνω του, όλη του η οικογένεια, προκειμένου να χωρίσουμε. Γι’ αυτό και άντεχα όλη αυτή τη βία, από την οικογένειά του, η οποία αποτελείται από ποινικούς ανθρώπους, είναι όλοι ποινικοί.

»Έχουν εκτίσει όλοι φυλακές, αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν με απειλούσαν. Έχω υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στον έναν αδελφό, ο οποίος με έπαιρνε τηλέφωνο και απειλούσε τον πατέρα μου, τον αδελφό μου και εμένα την ίδια. Ο πιο μικρός του αδελφός με είχε χτυπήσει στο παρελθόν μέσα στο σπίτι της αδελφής του, όλα αυτά τα άντεχα όμως επειδή πραγματικά αγαπούσα τον σύζυγό μου και ήθελα να είμαι εκεί».

«Κινδυνεύει η ζωή του 36χρονου»

Ο 36χρονος έχει ήδη υποβληθεί σ’ ένα πολύωρο χειρουργείο, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν δεκάδες άλλα, με τους γιατρούς, ωστόσο, να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία των εγκαυμάτων από το καυστικό υγρό.

Όσο αφορά στο μάτι του, η αντιμετώπιση είναι συντηρητική και απαιτείται χρόνος για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα οι γιατροί.

Η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το έγκαυμα που έχει στο μάτι ο 36χρονος και ανέφερε ότι το θύμα έχει βαρύ χημικό έγκαυμα, το βάθος και την έκταση του οποίου είδαν οι γιατροί με την επέμβαση που έκαναν στον ασθενή την Τρίτη.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 36χρονου, η γιατρός είπε: «Δυστυχώς, κινδυνεύει η ζωή του, καθώς έχει μεγάλο έγκαυμα και στον τράχηλο».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024