
Λάρισα: Αυτός είναι ο μαθητής του ΕΠΑΛ Τυρνάβου που έγινε viral
Στα διαλείμματα επισκευάζει θρανία
Υπάρχει και αυτή η πλευρά που μας κάνει να πλημμυρίζουμε από αισιοδοξία για τη νέα γενιά.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο Παύλος Κατσιούρας είναι μαθητής της Α τάξης στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου. Όπως εξηγεί ο ίδιος ο καθηγητής του, ο Δημήτρης Σακατζής απευθύνθηκε ο ίδιος ο μαθητής σ’ εκείνον και του ζήτησε στο κενό του να επισκευάζει τα θρανία που είχαν κάποιο πρόβλημα στο σχολείο.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μόνος του με έπιασε και μου είπε πως μπορεί και ξέρει να το κάνει. Είδε ότι τρέχουμε όλη μέρα να διατηρήσουμε και να κάνουμε καλύτερο το σχολείο. Υπάρχουν και αυτά τα ΕΠΑΛ».
- Διαβάστε επίσης: Τα… είδε όλα ένας Λαρισαίος: Του έκοψαν πρόστιμο 100 ευρώ το 2020 και έφτασε να χρωστάει… 60.000 ευρώ
Ο νεαρός προτίμησε στο κενό του να κάνει κάτι δημιουργικό και χρήσιμο χωρίς να σκέφτεται ότι ξοδεύει τον ελάχιστο ελεύθερό του χρόνο ενώ θα μπορούσε να τον εκμεταλλευτεί διαφορετικά όπως πολλά παιδιά στην ηλικία του.
- Οι εκλογές, η επαρχία, το σινεμά – «Προεκλογικές Εκστρατείες: Δημοκρατία ή Χειραγώγηση» στην Ταινιοθήκη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής για υπερβολική ταχύτητα – Έτρεχε με 149 χλμ. σε περιοχή με όριο τα 50
- Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα δύο πρώτα ματς με τη Μονακό (pic)
- Ντέιβιντ Χάσελχοφ: Έκανε βόλτες στο Λος Άντζελες στηριζόμενος σε περιπατητήρα παρέα με τη σύζυγό του
- Εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
- Δημοτικές εκλογές στη Δυτική Όχθη και στην κεντρική Γάζα



