Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χριστοδούλου: «Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα, δεν μπορούσα να το ελέγξω»

Γιώργος Χριστοδούλου: «Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα, δεν μπορούσα να το ελέγξω»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός», στον ρόλο του Σταύρου, μίλησε για τον εθισμός του στο αλκοόλ αλλά και την μάχη που έδωσε για να τον ξεπεράσει.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε πως ξεκίνησε να πίνει πολύ μετά από έναν δύσκολο χωρισμό και έφτασε να πίνει μέχρι και ένα μπουκάλι την ημέρα.

«Είχα έναν φόβο δεν ήξερα καν πώς θα διαχειριστώ αυτήν την έκθεση. Δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό μάλλον. Με το αλκοόλ προσπαθούσα να καταλαγιάσω όλα τα άγχη που ενδεχομένως είχα από την δουλειά ενώ παράλληλα έβγαινα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση προσωπικά, μετά από την λήξη μιας μεγάλης ερωτικής σχέσης. Αυτός ήταν ένας ανώριμος τρόπος. Το σημαντικότερο για εμένα δεν ήταν η ποσότητα, ήταν ότι δεν μπορούσα να το ελέγξω. Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ξυπνούσα το πρωί και ένιωθα ένα απόλυτο μηδενικό. Η γυναίκα μου ήταν ο καταλυτικός παράγοντας, με βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό. Ήθελα να γίνω ευτυχισμένος μαζί της».

Η πορεία στην τηλεόραση

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χριστοδούλου ρωτήθηκε για την πορεία του στην τηλεόραση και γιατί δεν είχε ασχοληθεί νωρίτερα με αυτήν.

«Δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ την έκθεση, φοβόμουν την τηλεόραση. Ήταν άγνωστα νερά για εμένα. Είχα περάσει από κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν προχώρησε. Μετά τον Σασμό θα έκανα κάτι στην τηλεόραση εάν με ιντρίγκαρε. Σίγουρα  δεν θα κυνηγήσω να είμαι στην τηλεόραση, απλά για να είμαι στην τηλεόραση, για να μην εξαφανιστώ. Υπάρχει και plan B, σπουδάζω αργυροχοϊα. Όσο με αντέχει η σκηνή θα είμαι εκεί, όσο όχι θα σταματήσω».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024