Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι αδιάφορη η Φράιμπουργκ; Οι Γερμανοί απαντούν (vids)

Είναι αδιάφορη η Φράιμπουργκ; Οι Γερμανοί απαντούν (vids)

Μια σειρά από λόγους για τους οποίους οι παίκτες της Φράιμπουργκ θα παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στη Γερμανία για το αυριανό παιχνίδι με την Φράιμπουργκ (27/10, 22:00) για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες τους για την 3η θέση και την πρόκριση στο Europa Conference League, σε συνδυασμό πάντα με το αποτέλεσμα στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου ανάμεσα στη Ναντ και στην Καραμπάγκ.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας 1 πόντο, με τη Ναντ να είναι στην τρίτη θέση με 3 βαθμούς. Οι Ερυθρόλευκοι, όμως, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων υποδέχονται τους Γάλλους στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Φράιμπουργκ είναι στην πρώτη θέση με 12 πόντους και η Καραμπάγκ στη δεύτερη με 7.

Διαβάστε επίσης: Η δοκιμή του Μίτσελ με 4άδα, η θέση-έκπληξη του Βρουσάι, ο διπλός ρόλος του Εμβιλά και ο… Ουί-Τζο

Οι Γερμανοί μπορεί να έχουν το απόλυτο, αλλά ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League. Βέβαια, θα πρέπει να γίνουν πολλά για να μην καταφέρει να βγει πρώτη η ομάδα του Στράιχ, αφού βρίσκεται ήδη στο +5 από τη δεύτερη Καραμπάγκ, την οποία επίσης έχει κερδίσει με 2-1.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η Φράιμπουργκ θα είναι αδιάφορη στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τους Γερμανούς να γράφουν μια σειρά από λόγους, για τους οποίους οι παίκτες του Κριστιάν Στράιχ θα παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί, με στόχο το τρίποντο. Πρώτα από όλα γιατί είναι μια κλασσική γερμανική ομάδα, η οποία δεν σταματάει ποτέ να τρέχει και να προσπαθεί για τη νίκη. Ακόμα και στο 90+. Το είδαμε και στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.

Δεύτερον, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και οι παίκτες της Φράιμπουργκ θέλουν να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους. «Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στράιχ. Τρίτον έχουν κάνει ήδη το 4Χ4 στον όμιλο και έχουν ως στόχο το απόλυτο. Τις έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουν να αγωνιστούν και στο Αζερμπαϊτζάν με την Καραμπάγκ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Γερμανοί στα ρεπορτάζ τους μάλιστα τονίζουν ότι ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ, δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές, αλλά θα παρατάξει την ομάδα του με όλα της τα όπλα, με στόχο τη νίκη και το 5Χ5.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, έχει προειδοποιήσει τους παίκτες του ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης και θα πρέπει να παίξουν καλύτερα, για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. «Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από ότι το πρώτο παιχνίδι. Το είπα και στους παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024