Απίστευτη ατυχία στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού και ο Φρόκου
Τρίτος ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μέσα σε λίγες μέρες που παθαίνει ρήξη χιαστού, με τον Λεάντρο Φρόκου να μην γλιτώνει τα χειρότερα.
Πολύ άσχημα είναι τα νέα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Λεάντρο Φρόκου που αποχώρησε τραυματίας στο ματς της Κ19 με την Τρέντσιν έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο.
Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Βριλήσια 33-23: Περίπατος της «Ένωσης»
Πρόκειται για όσκαρ ατυχίας στους «πράσινους» αφού ο νεαρός άσος είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής τις τελευταίες μέρες, μετά τους Τρουιγέ και Αϊτόρ, που τραυματίζεται τόσο σοβαρά.
Ο Φρόκου θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet
- LIVE: Τσέλσι – Έβερτον
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπράιτον
- ΟΦΘ – Ολυμπιακός 8-25: Άνετα το «11×11» στο πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι»
- LIVE: Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Στα ύψη οι τιμές των ξενοδοχείων σε ΗΠΑ και Μεξικό ενόψει Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442