Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν έχει βγει ακόμα ο Οκτώβρης…»

Παπανικολάου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν έχει βγει ακόμα ο Οκτώβρης…»

Όσα είπε ο Παπανικολάου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό αύριο Πέμπτη (27/10, 19:45) στο ΣΕΦ

Ο Κώστας Παπανικολάου κρατάει… μικρό καλάθι, παρά το φοβερό και τρομερό 9/9 του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για το αυριανό (27/10, 19:45) ματς με τη Μονακό στο ΣΕΦ για την 5η αγωνιστική της Euroleague και ανέφερε πως ο νταμπλούχος Ελλάδας ναι μεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά… δεν έχει βγει καν ο Οκτώβρης ακόμα, ενώ έκανε ειδική μνεία σε Μόερμαν, κόσμο και τον ενθουσιασμό γι’ αυτό το τρομερό ξεκίνημα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμη για το μεγάλο «μπαμ» η Ρεάλ: «Κλείνει» τον νέο… Πελέ! (vid)

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παπανικολάου:

Για το ματς με την Μονακό: «Οι συνθήκες δεν φέρνουν το αποτέλεσμα. Είναι σε καλή κατάσταση η Μονακό, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Απέδειξε πως είναι μία ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί παντού. Κέρδισε μέσα στην Μπολόνια, έχασε από το +19 με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ταλαντούχα ομάδα.

Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Η Μονακό έχει αυξήσει την ποιότητα και το ταλέντο της.

Υπάρχει ίδια φιλοσοφία και στυλ, περισσότερη ποιότητα σε όλες τις θέσεις με παίκτες όπως ο Μοερμάν, ο Ντιαλό που βλέπουμε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουν πολλούς παίκτες και κάθε ένας από μας θα πρέπει να προσέξει πολύ».

Για το αήττητο του Ολυμπιακού και την εξαιρετική κατάσταση της ομάδας του: «Έχουμε καταντήσει κουραστικοί πάνω σε αυτό το ζήτημα. Έχει γίνει κλισέ.

Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση, ο Οκτώβρης όμως δεν έχει βγει ακόμα. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμα. Δεν μπορείς να πάρεις, όμως, τον ενθουσιασμό από τον κόσμο. Η χαρά του είναι άλλο κομμάτι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024