Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bayer: Παράταση ως 1/11 στις αιτήσεις για το Level-up|G4A

Bayer: Παράταση ως 1/11 στις αιτήσεις για το Level-up|G4A

Νέα προθεσμία δίνει η Bayer για την ένταξη νεοφυών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης Level-up|G4A ως την αρχή του Νοεμβρίου

Δυο εβδομάδες παράταση έδωσε η Bayer στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμά της Level-up|G4A, που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής σε start up επιχειρήσεις των τομέων Υγείας και Γεωργίας, για την ανάπτυξή τους.

Για το 2022, το ανανεωμένο πρόγραμμα Level-up|G4A, περιλαμβάνει δύο βασικούς άξονες:

α. Το Level-up |G4A Incubator: Ο άξονας αυτός αφορά σε πανεπιστημιακές ομάδες και ομάδες ερευνητών από τους κλάδους της Υγείας και της Αγροδιατροφής, που θέλουν να εξελίξουν μία καινοτόμο ιδέα ή έργο σε επιχειρηματική πρόταση και

β. Το Level-up|G4A Accelerator που αφορά  σε νεοφυείς επιχειρήσεις της βιομηχανίας της Υγείας και της Γεωργίας, οι οποίες βρίσκονται σε pre-seed/ Seed επίπεδο.

Και φέτος, θα επιλεχθούν  και πάλι 10 υποψήφιοι για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα  προερχόμενοι και από τους δύο άξονες του προγράμματος, δηλαδή 5 ερευνητικές ομάδες και 5 νεοφυείς επιχειρήσεις.

Οι ανάγκες των νεοφυών επιχειρήσεων και των ομάδων θα καλυφθούν μέσω των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που προσφέρει το πρόγραμμα Level-up | G4A.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν πρόσβαση στους συμμετέχοντες τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Mentoring από εξειδικευμένα, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, με εμπειρία στον χώρο της Υγείας και της Γεωργίας.
  • Συμβουλευτική από στελέχη της εταιρείας, ώστε η νεοφυής επιχείρηση ή η ομάδα να αποκτήσει επιπλέον εφόδια αν και εφόσον συμμετάσχει σε διεθνή διαγωνιστικά προγράμματα της Bayer (όπως το G4A) ώστε να αποτελέσει υποψήφιο συνεργάτη της εταιρείας τοπικά ή σε περιφερειακό επίπεδο.
  • Συμμετοχή σε τρίωρα σεμινάρια και ανοικτές συζητήσεις πάνω σε σημαντικά θέματα, όπως η ανεύρεση χρηματοδότησης, η κατάρτιση επιχειρηματικού πλάνου, το branding, τον στρατηγικό σχεδιασμό και τη διαμόρφωση επιτυχημένης ομάδας.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 και μετά την παράταση, θα ολοκληρωθεί την 1η Νοεμβρίου 2022.

Η έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου 2022 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2023.

Κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος Level-up|G4A Accelerator, μία από τις 5 νεοφυείς επιχειρήσεις που συμμετείχαν, θα επιλεχθεί βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, για να λάβει χρηματικό έπαθλο.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024