Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση μαρτύρων

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση μαρτύρων

Συνεχίζεται με την κατάθεση μαρτύρων η δίκη για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή - Στο εδώλιο οι δύο άντρες που καταδικάστηκαν πρωτόδικα.

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που συνέβη στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Στο εδώλιο βρίσκονται οι δύο άντρες βουλγαρικής καταγωγής που καταδικάστηκαν πρωτόδικα. Ο ένας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη καθώς ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον 46χρονο επιχειρηματία, ενώ ο δεύτερος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για απλή συνέργεια.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσουν στα δικαστήρια οι συνήγοροι υπεράσπισης αλλά και η σύζυγος του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα.

Αίτημα στην Interpol, στην ελληνική αστυνομία αλλά και στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ζητήσει να υποβληθεί από την πλευρά της υπεράσπισης της συζύγου του επιχειρηματία αναφορικά τη δολοφονία του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, ενός 33χρονου στη Βουλγαρία.

Ο συνήγορος της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μαρακάκης εκτιμά πως οι δύο υποθέσεις σχετίζονται και ζητά την περαιτέρω διερεύνηση.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024