Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Αναγνώρισε και τους τρεις - Τι κατέθεσε η 12χρονη για τους τρεις κατηγορούμενους

Σεπόλια: Αναγνώρισε και τους τρεις – Τι κατέθεσε η 12χρονη για τους τρεις κατηγορούμενους

Τα όσα κατέθεσε η 12χρονη για τους τρεις προφυλακισθέντες, που κατηγορούνται ότι βίασαν το κορίτσι στα Σεπόλια, αποκαλύπτει το MEGA.

Χωρίς καμία επιφύλαξη, πως όχι μόνο τους συνάντησε αλλά ότι προχώρησαν και σε σεξουαλικές πράξεις, κατέθεσε η 12χρονη για τους τρεις νέους προφυλακισθέντες – μετά τους Μίχο και Σοφιανίδη – για την υπόθεση του βιασμού της στα Σεπόλια, τους οποίους και αναγνώρισε, δίνοντας μάλιστα και συγκεκριμένες πληροφορίες.

Τρεις φορές συναντήθηκε με τον 34χρονο Ε.Κ, τον οποίο εντόπισε και προσέγγισε πρώτος ο Ηλίας Μίχος, παριστάνοντας την ίδια.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος ισχυρισμός του 42χρονου παιδοβιαστή – «Εκείνη με προκαλούσε»

«Τον αναγνωρίζω. Έχουμε βρεθεί ερωτικά δύο – τρεις φορές. Θυμάμαι το μικρό του όνομα και ότι είχε μαύρη BMW. O Ηλίας τον είχε βρει μέσω της εφαρμογής και μετά μιλούσαμε μέσω viber», είπε η 12χρονη.

Αρνούνται τους βιασμούς

Οι τρεις προφυλακισμένοι, από την πλευρά τους, αρνούνται τους βιασμούς, με τον 34χρονο Ε.Κ να ισχυρίζεται πως την συνάντησε δύο φορές, αλλά λόγω προβλημάτων υγείας δεν προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με την κοπέλα.«Την πρώτη φορά που την συνάντησα στα Σεπόλια αντίκρισα μια νεαρή γυναίκα, περιποιημένη, βαμμένη, που στα μάτια μου φαινόταν μεγαλύτερη από 17 ετών. Αμέσως μου ζήτησε το ποσό των 60 ευρώ για να το δώσει στην μητέρα της, στην οποία και το παρέδωσε. Λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας, αυτοβούλως ανεχώρησα από τη συνάντηση χωρίς καμία σεξουαλική επαφή», ισχυρίσθηκε.

Ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη όταν η μικρή, βλέποντας τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισε λέγοντας:

«Είναι ο (…) και έχει ένα Ford γκρι παλιό. Έχουμε βρεθεί ερωτικά μέσα στο αμάξι του περισσότερες από μια φορές. Κι εκείνος μου έδινε γύρω στα 50 ευρώ τη φορά».

Ο 33χρονος Α.Λ. παραδέχτηκε ότι συνάντησε την ανήλικη μία φορά, αλλά ούτε εκείνος ομολόγησε ότι προχώρησε σε σεξουαλική πράξη μαζί της.

«Όταν ήρθε στο αμάξι, ήταν βαμμένη και φαινόταν για 17 ετών. Της είπα να πάμε σε ξενοδοχείο, αλλά μου είπε όχι. Μου είπε να της δώσω 70 ευρώ να τα πάει στη μητέρα της και θα γυρνούσε πίσω. Δεν γύρισε κι εγώ μετά από λίγο έφυγα», κατέθεσε.

Τα μηνύματα με τον 36χρονο αποκαλύπτει το MEGA

Η 12χρονη θυμάται να συναντήθηκε με τον 36χρονο Ν.Κ. μόνο μία φορά, ο οποίος και αυτός κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές σήμερα, Τετάρτη.

«Μια φορά συναντήθηκα με τον (…). Δεν ξανασυναντηθήκαμε, γιατί εγώ δεν ήθελα. Εκείνος εμφανίστηκε και πάλι μέσα από την εφαρμογή. Θυμάμαι ότι έχει μια γκρι BMW. Και ναι, αναγνωρίζω πως αυτή η BMW στη φωτογραφία είναι το αυτοκίνητό του».

Ο 36χρονος Ν.Κ. αρνείται και τις συναντήσεις, αλλά ακόμα και τις συνομιλίες μέσω viber με την 12χρονη.

«Την γνώρισα μέσω Blindchat, μου είπε ήταν 17 στα 18. Μου έστειλε φωτογραφία, αλλά της είπα ότι φαίνεται μικρότερη από αυτό που μου είχε πει», δήλωσε υποστηρίζοντας πως δεν συνέχισε τη συνομιλία.

«Δεν της έστελνα μηνύματα και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ τηλέφωνα», προσέθεσε.

Ωστόσο, σε μηνύματα που αποκαλύπτει το Live News, φαίνεται πως όχι μόνο είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα, αλλά μέσω μηνυμάτων κανόνισαν και την συνάντηση.

12χρονη: Στις 17:00 στα Σεπόλια με το αμάξι.

Ν.Κ: Και θα πάμε αλλού;

12χρονη: Σε ένα σημείο που δεν έχει κόσμο.

Και οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024