Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός συνέχειας η Γιουβέντους έπειτα από ματς… θρίλερ – «Πάρτι» της Παρί κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα

Εκτός συνέχειας η Γιουβέντους έπειτα από ματς… θρίλερ – «Πάρτι» της Παρί κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα

Σε μια ανεπανάληπτη ματσάρα η Μπενφίκα επικράτησε με το χορταστικό 4-3 της Γιουβέντους και άφησε τους «μπιανκονέρι εκτός συνέχειας του Champions Leauge. Άνετη επικράτηση για την Παρί απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα, με 7-2 με τους Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ να «οργιάζουν» για ακόμη μια φορά.

Επτά γκολ, αμέτρητες συγκινήσεις, δοκάρια και αγωνία μέχρι το τέλος. Σε μια ανεπανάληπτη ματσάρα Μπενφίκα και Γιουβέντους επιδόθηκαν σε μια «μάχη» μέχρι τελικής πτώσεως, η οποία βρήκε νικητές τους Πορτογάλους με 4-3.

Ένα αποτέλεσμα που αφήνει εκτός συνέχειας του Champions League την Γιουβέντους, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στην Ευρώπη, μέσω του Europa League.

Το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μένει εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια.

Η Μπενφίκα μπήκε καλύτερα στο χορτάρι του «Ντα Λουζ» απέναντι στην Γιουβέντους έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση και από τη νίκη της στο Τορίνο στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου και στο 17′ άνοιξε το σκορ, με τον Έντσον Φερνάντες να βγάζει σέντρα από τα αριστερά και τον Αντόνιο Σίλβα να εκτελεί τον Σέζνι με κεφαλιά με το πρώτο του γκολ με τους «αετούς» (1-0).

Ωστόσο η Γιουβέντους κατάφερε να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργότερα με τον Βλάχοβιτς, έπειτα και από την χρήση του VAR.

Παρά την ψυχρολουσία της γρήγορης ισοφάρισης, οι παίκτες του Σμιντ δεν πτοήθηκαν και στο 28′ ξαναπήραν προβάδισμα, με τον Κουαδράδο να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή και τον Ζοάο Μάριο να ευστοχεί από τα 11 μέτρα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζοάο Μάριο από εκτελεστής έγινε δημιουργός, «σερβίροντας» στον Ράφα Σίλβα, ο οποίος με… αλήτικο τακουνάκι έκανε το 3-1 εν μέσω αποθέωσης.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν και τέταρτο γκολ στο 50′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σίλβα.

Η Γιουβέντους δεν τα παράτησε, καταφέρνοντας να μπει στο ματς, χάρη στα δύο κολλητά τέρματα των Μίλικ (73′) και Μακίν (75′), ωστόσο η Μπενφίκα άντεξε στην πίεση παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16».

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπα, Α. Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Φερνάντες, Λουίς, Ρ. Σίλβα, Μάριο, Άουρσνες, Ράμος

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Γκάτι, Κουαδράδο, Μακένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς, Κεν
Ομάδα επτά αστέρων η Παρί

Κανέναν οίκτο στην Μακάμπι Χάιφα δεν έδειξε η Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνους να… σκορπούν με 7-2 τους Ισραηλινούς σε μια βραδιά που η γνωστή τριάδα (Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμαρ) να… οργιάζουν.

Δύο γκολ και δύο ασίστ ο Μέσι, ισάριθμους ο Εμπαπέ, ενώ ο Νεϊμάρ πρόσθεσε ένα γκολ, με τον Σεκ να πετυχαίνει τα δύο τέρματα της Μακάμπι.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Ράμος, Μαρκίνιος, Μπερνάτ, Βιτίνια, Ρουίθ, Σάντσες, Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: Κοέν, Σεκ, Μπατουμπίνσικα, Γκόλντμπεργκ, Κορνού, Μοχάμεντ, Λαβί, Φανί, Ατζίλι, Τσερί, Πιερό.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024