
Τρίκαλα: Πατέρας άρπαξε από το λαιμό διευθυντή σχολείου γιατί η κόρη του δεν θα είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση
Ο διευθυντής του σχολείου ζήτησε και έλαβε ιατρική βοήθεια και κρίθηκε απαραίτητη μάλιστα η τοποθέτηση κολάρου.
Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας σε Δημοτικό Σχολείο στα Τρίκαλα με πρωταγωνιστές έναν πατέρα και τον διευθυντή του σχολείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr γονέας παιδιού, εκπαιδευτικός και ο ίδιος, φέρεται να άρπαξε απ’ το λαιμό τον διευθυντή του σχολείου όπου είναι μαθήτρια και η κόρη του.
Αφορμή για το περιστατικό λέγεται πως είναι το γεγονός ότι το κορίτσι δεν θα είναι σημαιοφόρος την 28η Οκτωβρίου.
Ο διευθυντής του σχολείου ζήτησε και έλαβε ιατρική βοήθεια και κρίθηκε απαραίτητη μάλιστα η τοποθέτηση κολάρου. Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια, πιθανόν και δικαστική, αλλά και σε επίπεδο Διευθύνσεων Εκπαίδευσης των Τρικάλων οι οποίες ήδη το διερευνούν.
- Σοκάρει ο 92χρονος στη Βούλα: «Τι ψυχή έχει αυτός ο άνθρωπος;» – Τον περιέλουσε με πετρέλαιο για 1,5€
- Ο Ταραντίνο σχεδιάζει να αποσυρθεί, αλλά ο Νόλαν ελπίζει να μην κρατήσει τον λόγο του
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Ο ύπατος εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ειρήνης για τη Γάζα, Νικολάι Μλάντενοφ, σε επίσκεψη στο Μαρόκο
- Αποτυχία των προνοιακών πολιτικών καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας



