Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Δράμας μετά από τον θάνατο ενός 35χρονου αστυνομικού μέσα στο όχημα του το μεσημέρι της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του περίπου το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ λίγο νωρίτερα φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο για αδιευκρίνιστούς μέχρι στιγμής λόγους.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».