Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Γολγοθάς» του Ολυμπιακού: 18 μέρες-φωτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο «Γολγοθάς» του Ολυμπιακού: 18 μέρες-φωτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ θα δώσει 6 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα δυο κρίσιμα στο Europa League και τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού με 2-0, επιστρέφοντας στις νίκες και πλέον ετοιμάζεται για 18 μέρες-φωτιά που τα παίζει όλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι είναι στην τέταρτη θέση με 1 βαθμό στον όμιλο του Europa League και στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μετά από 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ψάχνουν μόνο νίκες μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Μίτσελ καλείται να διαχειριστεί ένα πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου, όπου ολοκληρώνοντας οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, καθώς θα πρέπει να δώσει έξι ματς σε 18 μέρες, σε δυο διοργανώσεις.

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Πέμπτη στη Γερμανία, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο του ομίλου στο Europa League, Φράιμπουργκ και θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να τα παίξουν όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη με τη Ναντ (3/11) για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League.

Ενδιάμεσα σε αυτά τα δυο ματς, που θα κρίνουν το μέλλον του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός έχει να παίξει και με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη (30/10) για το πρωτάθλημα σε ένα must win ματς, μια βδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (6/11).

Οι Πειραιώτες «παίζουν» τα ρέστα τους στο «Απόστολος Νικολαϊδης» κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο για τη «μάχη» του πρωταθλήματος, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα ταξιδεύουν στη Λιβαδειά για το προτελευταίο ματς πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πρόγραμμα-φωτιά για την ομάδα του Μίτσελ κλείνει με ακόμη ένα ντέρμπι στις 13/11, καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και καταλαβαίνει κανείς ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους 18 πολύ δύσκολες μέρες…

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι τη διακοπή: 

Europa League: Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός (27/10)
Superleague: Ολυμπιακός – Λαμία (30/10)
Europa League: Ολυμπιακός – Ναντ (3/11)
Superleague: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (6/11)
Superleague: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (9/11)
Superleague: Ολυμπιακός – ΑΕΚ (13/11)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024