Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνομιλία Μητσοτάκη - Μπλίνκεν: Τι είπαν για Τουρκία και Ουκρανία

Συνομιλία Μητσοτάκη – Μπλίνκεν: Τι είπαν για Τουρκία και Ουκρανία

Εποικοδομητική συνομιλία σήμερα με τον Άντονι Μπλίνκεν. Συζητήσαμε τον στενό συντονισμό μας ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άντονι Μπλίνκεν με βασικό αντικείμενο τον στενό συντονισμό για την παροχή βοήθειας στην Ουκρανία.

Στενός συντονισμός

Σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τη συνομιλία που είχε με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών το μεσημέρι, εποικοδομητική και τόνισε ότι συζήτησαν το στενό συντονισμό ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ για την παροχή βοήθειας στην Ουκρανία, αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Εποικοδομητική συνομιλία σήμερα με τον Άντονι Μπλίνκεν. Συζητήσαμε τον στενό συντονισμό μας ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ για να βοηθήσουμε την Ουκρανία να αμυνθεί ενάντια στη Ρωσία, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο» έγραψε στ’ αγγλικά στο twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Αύριο συνάντηση με ΠτΔ

Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 12:00 με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024